Header

Thursday, March 12, 2009

Bag Lappy Bertukar Lagi

Ingat lagi tak entry nih ala ....bag golla tuh lah....ingat kan....reader yg dah lama ngan Mv.com nih sure ingt kan.....utk reader baru meh aku tepek picca meh

ni backpack Mv yg dulu...bln november last year kot beli nih

Aku suke sgt ngan bag lappy yg nih...nak² lak green kaler kegilaanku. Lagipun backpack ni bila sandang kat blkang tak sama rasanya ngan backpack yg lain coz dia rasa lembut n sungguh convenience skali.

Tapi tu ler.....biasherr ler pemfuan kan bila dtg opis tuh bukannya slalu pkai pant kan time aku nak bergedik²...bila mood nak bergaya anggun datang aku pkai gak skirt ke (skirt labuh lah....bukan nye mini skirt tuh)...baju kurung ke kebaya ke kan.......so nampak agak kureng sesuwei sket ler ngan backpack tuh....form me ler....but prebetsabu selalu sangkal dia kata ok jer....biasherr lah org laki kan ayat cover ler tuh...ahakss.

So aku pun berhasrat lah nak tukar pakai sleeve bag lak. Actually dah lama dah soo far from bulan january ritu lagi bape kali dah gi kat GOLLA kat Sunway tuh blom² sampai lagi stock baru. Masa bulan satu kata awal or mid feb...bila masuk bulan 2 lak kata early mac.....huhuhu so utk selamat aku gi ler mid mac...naseb baik dah smpai new arrival dah...hehehe...suke ahkak tau...leh beli yg new stock nih

So pilih punya pilih aku amik jerla yg nih....xde kaler hijau ler....yg nih pun ok lah pd mata aku dah ok dah

RM90....ok lah kan...backpack tuh mahal lagi dekat rm200 dah

So backpack yg lama kasi prebetsabu lorrr......:)



Author's note: Sementara aku akan away from Klang Valley nih (KG sana balik la) n kat KG lak for sure membizi ngan kenduri kendara kan so uols layan jerla dulu n3 autopublish yg aku dah schedule awal utk uols ye....doakan aku satu famili slmat gi n kembali...insyaallah.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

KM said...

Sapo punya tgn yg tunjuk best thumb tu? mesti prebetsabu kan ? keh3x...

CuTeMiUt78 said...

oh..ok gak tu.. nice ler

tuberose78 said...

prebet ler tu.. gumbira la dia sbb dapat beg gallooo masviona..

nURmALa mAZLan said...

eleleleh....
nak beg baru tu cakap je la
huhu~~

neezareef said...

selain tkr2 hembeg haruslah lp beg pn betukar2..baru begaya maa..:D

atty's said...

cantek..dua2 tetap cantek..

kojah said...

chantekkkkk kak!nak satuuuuu...kihkihkih

SiS-lin said...

wah tantek nye bag lappy dia...ada color purple x tu..keh3

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!