Header

Wednesday, March 18, 2009

Bakul Hantaran Kawen

Nilah dia hasil sumbangan kerja keras tanganku untuk majlis hari bahagia adik aku baru² nih. Weols sume pun buat² sendirik jer xde nak tempah² segala.


hasil keras tgn ku yg tak seberapa



Masak² tuh lagilah kan ofkoz ler gotong royong org² kampung datang menolong. Weols pun xdelah cadang nak wat kenduri besar² pun just sedara², shabat handai, jiran tetangga n org² KG jer pun.

mama yg sedang menahan mata.....ngantukkkk tuh!!!!. Mak mertua yg sungguh memahami...luv u so much


Gubahan hantaran aku yg buat utk kasi touch up last² minute tuh adalah my mama tolong sama. Bilik pengantin pun hias sendrik jer......make up nikah n sanding pun sama....wat sendrik. Kakak aku yg make up kan niza.

tukang make up....kakakku sahaja

baju akad nikah nih adlh kepunyaan aku yg hanya dipakai sekali pada hmpr 5 thn lepas yg dijahit sendrik oleh mertua kesayanganku


Pengantin bersama mak mertua selepas diijabkabulkan.............kan muka happy tuh....senyum bangga....ahakss lepas dah jadi isteri org ngan hanya sekali lafaz.





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

dulang hantaran kita mana kak?? hehehe

tuberose78 said...

wah.. wah.. wah... family yg serba boleh..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!