Header

Tuesday, March 31, 2009

Damia Meet Mirul....:)


Kesempatan yg ada semasa aku n prebetsabu turun JB ritu so aku tak lepaskan peluang lah untuk ketemu sesama member blogger nih. Even tak lama tapi jadilah kan if ada masa n rezeki lagi di hari yg akan dtg insyaallah. Janji hepi.......leh jupe ngan ahkak cutemiut.

Bukan aku jer yg hepi malah avin damia pun hepi dpt jumpe geng baru........mirul anak kpd cutemiut nih. Cutemiut nih lagi cun tau bila tgk depan²........kecik molek jer dia...slim jer. Owwhhh bila lah aku nak slim balik.....huhuhuhu.

Dedua anak kecil nih sememangnya lasak kan so bila jumpe geng tuh lagi lah bertambah kelasakkan masing²...ahakss. Aktif tak hengggat punya.



alahaiiii...sian pegang² lagi tuh u...aaauuww

damia masih blur masa awal² jupe tuh coz baru bangun tido mamai gitu



mirul ngan ayah nye.....cengeng gak mirul nih ngan ayah dia....anak ayah gak nih....hikss


haaa...nih picca mak² n anak² nye...hikss

Tepi jalan pun jadilah asalkan dpt bergambar gitu.....ahaksss. Actually plan weols bertukar so tempat kejadian hari tuh adalah di restoran KFC. Ok gak tuh coz weols time tuh lapar giler agaknya sbb penat menyopping di ayer hitam kot....hikss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. tu la.. tetiba je last minit bertukar plan.. kesian korang kan.. takpe lain kali mai lagi ya.. nnti blh mkn2 kat umah akak plak k.. tetiba ada plak terselit gambo ayah mirul.. lawak ler plak.. kira ok ler tu.. viona pun cun pe.. bila live.. maintain je..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!