Header

Wednesday, March 25, 2009

Debu² kotaraya

Pagi tadi....pagi tak pagi sgt lah dlm kol 11am gak ler aku kuar dari opis tadi ke tgh² bandaraya kuala lumpur atas urusan kerja.

Urusan yg agak penting jugak ler......bukan agak penting mmg penting lah pun...hehehe. Pastu settle semua urusan cadang nak terus balik opis jer tapi otw nak ke krete tuh aku park krete tepi jalan pun coz kat sana mmg xde parking pun kan....mmg tepi jalan besar so peluang utk dpt parking tuh agak keberatan sket.

Tangan dah nak tekan button unlock dah tadi sekali hidung terbau lak harum masakan dari makcik kat gerai kat tempat aku park tuh terus aku batalkan niat untuk balas opis terus menjamu perut kat gerai tuh dulu memandangkan dah dekat ngan time luch hour dah kan.

So nih ler menu aku tghari tadi

nasik, sotong seekor, ikan keli n sayur campur tak lupa air teh o ais limau



meja aku mkn...sgt hampir ngan jalan besar kan

Aku layan makan sengsorang sambil dok melayan perhati kreta yg dok hulu hilir dok melintas lalu depan meja aku makan tuh......feel lak rasanya. Agaknya feel tuh dtg sbb aku makan nasik serta menghirup air bersama² debu² kotaraya KL agaknya kot....itu yg layan baeeekkk punye tuh...ahakss.



See!!! sgt dekat kan

Triton yg diparking terlalu hampir ngan gerai makcik nih membuatkan kaki ku seakan² ditarik kesini ditambah pulak dgn perutku yg dah lama berhip hop kerana pagi tadi aku tdk sempat brekfes...dirumah aku hanya sempat minum secawan air teh panas yg disediakan oleh bibik.




Author's note : So buat chunk n nas sila salahkan triton itu yg parking terlalu hmpr ngan gerai tuh yg menyebabkan ahkak tdk dpt makan bersama² kamu...hiksss.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

ArELeEz said...

uwaaaaaaaa... lapor gak nih! uhuks2..

tuberose78 said...

skali skala makan ngan debu kotaraya pon tak per... lazaaaattt...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!