Header

Tuesday, March 31, 2009

Dinner Air Tgn MV...hikss

Aku xde hati sgt nih nak update blog nih mlm nih....banyak yg ingin di stori mori kan but aku terpaksa tolak tepi dulu.

Nih menu dinner weols sefamili tadi. Aku masak.....actually awal² tadi dah plan dah mlm nih nak settlekan wat schedule auto publish utk esok (hari nih lah tuh) tapi tetiba jer lepas jer abis dinner tadi aku tgk prebetsabu lain macam jer kan.

Dia demam daaaa.....so aku kena lebih fokus ke dia lah nih. Dia susah nk demam tp bila dh demam tuh mmg agak teruk gak ler.

So layan nih dulu occay...hiksss

3 ketul ikan kerapu goreng berempah....ckp ler utk weols kan...:)

sayur campur....with fishball n soohoon....

Rupanya damia suke giller ngan soohoon nih....baru kutahu.

sardine.....bibik yg masak

added menu...........papadom

Aku suka papadom nih...:)

apple hijau

Pembasuh mulut weols....burrpppp

Alhamdulillah kenyang dah. Syukur ya Allah ngan rezeki yg weols peroleh ini.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

neezareef said...

apple haruslah ijau kan

atty's said...

papadom..sedap..

CuTeMiUt78 said...

amboi2.. siap ada papadom tu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!