Header

Monday, March 02, 2009

Dobi Oh Dobi


Memula kita tepek dulu ngan picca anak dara cinonet aku nih. Masa nih otw nak gi ngantor segala mak nenek comfertor utk didobi.


Ni muka notty dia....time nih dia membebel apa entah lah aku pun dah lupa dah. Speck tuh mmg tak nak lepas ko asal masuk jer kete mesti nak pkai speck tuh if dia nampak ler coz kekadang tuh aku sengaja jer sorok simpan dlm dashboard sekarang ni xde maknanye sume tuh coz dashboard tuh pun dai dah pandai bukak sendrik...muahahahaaa.


penuh satu kete...from PJ with luv...hikss

Ni sume comfertor yg weols anta utk kali nih tapi ni sumenye bukanlah aku n prebetsabu yg punya....hehehe.....sumer nih adalah from PJ with love. My mama yg punya.....sbb apa weols htr ke dobi area umah weols. Sebab utamanya adalah regenye adlh jauh lebih murah...RM10 utk sume jenis comfertor xkira ler jenis yg nipis ke tebal ke sumernye RM10. Pastu ada lagi special service...hehehe....dia akan htr sampai ke rumah uols bila dah siap tuh.....ko call je soh htr dia akan hantar. Bukan tuh jer if uols nak suruh diorg amik kat umah pun leh gak.

Tapi bab charge tuh aku tak sure lak camne kira tp klu utk aku free of charge jer....sebabnya entah ler sebab dedulu if aku hantar cuci pun dia akan htr smpai ke rumah bila dah siap tuh tapi xde xtra charge pun....bau dia pun harum mewangi jer....i likkeeee!!!

Kebetulan hari tuh weols dah alang² nak lalu kat kedai dobi nih pastu segala mak nenek comfertor nih lak dah ada dlm kete so hantar sajer lah xyah susah² org kat kedai dobi tuh.


prebetsabu n bibik masing² sebuk membimbit

bibik bergegas patah balik mau amik lagi lorrr

Prebetsabu tgh settlekan urusan bil sumer. Aku lak kat mana??? hehehe..aku kan mem besar....so dlm kereta tunggu lorrr.....itu luar kan mannnnyak panas oooowwhhh.......ahaksss. Hehehe....xdelah aku kan melayan anak dara tuh so aku ngan dia tunggu ajerlah dlm kete.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

TiNiE said...

haa..baru nak seprais, eh kurusnyer MV!!!..hehehe sekali bibik daaa...*ampun MV..lariiiii*

masviona said...

tinie:
hikssss.....MV entah bila lah nak kurus kan...kuang3x
tak per2 tinie nnti satu hari mv slim lah tuh...hikss

CuTeMiUt78 said...

wah.. manyak murah llorr... kat sini mau dkt rm 15 gak ler satu comfoter tu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!