Header

Friday, March 06, 2009

Header gerak2 la pulak...

hahahahha..

aku menerima arahan dari CEO masviona.com ni utk buat header yg bole tukar2..

mm..dah alang2, aku carik je cara camna nak load animation kat header blog ni.. huuhuhuh...

so wat masa ni kita taruk je yg simple2 cam kat atas tu..
nnti kita wat lain plak ek duhai CEO mv.com!

mmmuuaahhhh!!


Sesiapa yg menghadapi masalah utk melihat header animation tu, harap bole inform prebetsabu...

tenkiu all yg masih sudi mengikuti blog masviona.com!!

*CTO mv.com tak pernah engkar arahan... luv u CEO!!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

masviona said...

tenkiu2...
syg CTO Mv.com nih...hiksss

xperla wat sementara waktu nih saya dah berterima kasih dah...lepas je mintak xsampai 1 jam terus bertukar header baru....tenkiu2

iena hamdi said...

hehehheh nak jugak... jelas tul la tengok u all ni.. meh la wat iena nyer sama.. hehehhee

lily lotus said...

nice touch..thumbs up!

neezareef said...

cun..leh ke wat kan jugak :D

CuTeMiUt78 said...

nak gak.. nak gak..

perantau.timur.tengah said...

ish dahsat nye.. camne pakai urkl sendiri pas tu leh ade komen blogspot gak nih.. impressed ko..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!