Header

Thursday, March 12, 2009

Gerak.. Gerak.. Gerak...


Harini aku n family akan ke kelantan...
kebetulan aku ada meeting ngn client kat sana..
dan kebetulan gak adik ipar aku nak kenduri..
so serampang dua mata la..
balik kampung dan juga keje..
huhuhuhu keje keje keje selagi tak tutup mata...

so aku rasa by lewat tghari ni we all dah gerak kot..

doakan kesejahteraan kami sekeluarga!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

neezareef said...

kecek sokmo dehh.
:D

irda said...

semoga selamat smpi kat kg nnt.Drive leklok yek!

Irda blk ktn lg esok.Father in law(bakal) kat ICU.

CuTeMiUt78 said...

oh..gitu ya.. semoga selamat smpi dan selamat kembali k

tuberose78 said...

salamat jalan..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!