Header

Tuesday, March 03, 2009

Happy Weddding Anniversary

my mama n abah....happy loving couple.

Uols selalu dok kata aku n prebetsabu pasangan romantik lah...loving couple lah kan. If uols tgk my pil nih lagi lah........diorg nih lah idola weols. Romantik n merpati 2 sejoli sampai ke tua berumur tau!!!! mv likkkeee!!!! (Ma...sowi tersasul ckp tua lak...jgn marah haaa....hikkks)

bersuap-suapan gitu....:)

Malam sabtu lepas keluarga Pak Nasir dan Pn. Banon berkumpul lagi......ada gathering lagi......yg ke entah berapa kali....aku dah tak larat dah nak bilang.

Penuh sesak tmpat nih...ramai gak orgnye

Kali nih bertempat di Restoran Flaming di Subang Jaya bersebelah ngan Sunway Pyramid. Kali nih weols berkumpul kerana nak menyambut hari Ulang Tahun Perkahwinan Pak Nasir n Pn. Banon yang ke-39 tahun.

Apa yg bestnya kali nih....hehehe.....mmg best lah. Nak tau ke uols??? Hehehe...segan arrrh nak criter...xyah criter blah (tetiba aku jadi ngengada.....pang aku skali....kihkihkih....ahakss) .

Ok² yg paling bestnye sebab mama n abah yang belanja sume anak² menantu² n cucu² nye makan...hiksss.

Trima kasih ma...abah.....lenkali belanja lagi (bodek lebih ngan harapan lain kali mama n abah belanja lagi)....haaaa mama n abah jgn nak ngelat ehhh....'masviona' tau mama baca blog nih kan (hukkkkks menantu hantu sungguh ler aku nih.)........isteri sapa lah nih?????....kah..kah..last² prebetsabu jugak yg kena ye tak????

Ok jom layan gambar jom. Yang penting weols tak larat nak makan makanan yg sungguh manyak itu. Kali nih best sket sbb sumenya dpt hadir kecuali abg fadli dia kat melaka ada game chess rasanya.

Pak Nasir mmg macho habis ler ngan baju baru...hiksss....baju dia beli sendiri di jakarta tuh (ampun abah!!!.....puji tak perkan..hiksss)

family kak long yg nampak sipi² jer

antara makanan yg telah selamat masuk ke dlm perut weols

Jom layan picca yg bakal² photog yg snap. Yang kat atas tuh apa barang !!!!....itu aku yg snap tuh....pkai henpon lak tuh...jom layan picca yg diambil oleh photog pkai camera bagak² tuh



anak sapa lah nih....gangster sgt nih


marshmellow yg jadi rebutan....hikss..gi amik malas tapi makan nak...kuang


Untuk penutup aku kasi uols cuci mata ngan picca nih. Jom kita gelakkan prebetsabu secara berjemaah......muaahaaaahaaaa. Ada hati nak camho ngan dslr....agak² lah kan...klu ngan camera henpon ke digicam ke leh lah tahan lagi..hikss

aksi camho oleh prebetsabu....n hasilnya seperti dibawah

mv n ps nak beromantika di majlis mama n abah...hikss

Nasib baik ler hasilnye cantik n leh diterima ler...hehehe. dan seperti biasa if uols nak tgk lebih byk picca n ofkoz picca yg lebih cantik drp yg aku snap silalah ke photo blog prebetsabu di Budak Darjah Lima. Itu pun lepas dia dah siap edit ler..bila tuh idak ler plak aku sure.

Akhir kata, Selamat menyambut Ulang Tahun Perkahwinan yg ke-39 tahun buat Abah n Mama. Semoga mama dan abah selalu diberkati Allah Taala dan bahagia selalu sehingga ke akhir hayat. Kami anak² mama dan abah selalu mendoakan yang terbaik buat kalian. Amin




Author's note: Picca credit juga utk Akma (adik bongsu prebetsabu) yg sempat aku cilok (bukan plagiat tau!!!) drp facebook dia.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

kema said...

Patotla cam kenal gambo2 ni.seb baek ngaku.huhu!

nURmALa mAZLan said...

Selamat menyambut Ulang Tahun Perkahwinan yg ke-39 tahun buat Abah n Mama Akak... Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

CuTeMiUt said...

selamat ulangtahun yg ke 39 thn utk MIL & FIL masviona.. semoga berkekalan bahagia hingga keakhir hayat.. insyallah..

CuTeMiUt said...

patut ler viona ngan prebetsabu romantik yg amat.. upanya ada idolanya..

edrina said...

Happy Anniversary to mama & abah MV. Semoga sentiasa dibawah lindungan Allah & dikurniakan kesihatan yg baik.

SiS-lin said...

Selamat ulangtahun perkahwinan pakcik makcik..semuga bhgia d samping anak cucu...

lily lotus said...

happy anniversary to the loving couple..may the happiness be with them all way long

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!