Header

Wednesday, March 18, 2009

Ini la barangnyeee....

UPDATE: SBB RAMAI SGT YG TANYA HARGA N BELI DIMANA, NI HA MAKLUMATNYE:
HARGA RM499
KEDAI HONG KONG VIDEO (HKV). BELI D KB MALL.. TP KAT KL (AREA PETALING STREET ADA CAWNGN) AND KAT PENANG PON ADA....
SEKIAN


damia sampai tertidooo layan katun...

Sinambungan dari n3 yg viona buat bawah ni haaa... barang apa tuhh

jeng jeng jeng..

kitoang beli portable dvd player...
tujuan utama, sng utk main movie2 utk damia...
movie2 utk dia belajar la.. katun2.. abc... alif ba ta...

yg bestnye, dia leh sangkut kat dlm kete gak..
ada beg khas..
pastu ada charger kete..
ada fm transmit.. leh dgr suara movie thru radio...
leh jd digital picture frame gak..
leh main cd, dvd, vcd..
leh pakai usb..
leh dpt siaran tv sbb ada tv tuner kad..
leh pakai sd/mmc card..
skrin leh putar2...
ada remote...

fuuhh promote baaeekkk punyee...

tp kitorang beli yg brand tak seberapa la..
tp ok la ada warranty setahun...
ituhari survey brand sony.. brand panasonic yg ada function camni.. harga mahak gille rm1k++..
huuuh..

ok la kan.. leh tgk movie n tv dalam kete...
and leh tgk gak dalam hotel.. takde la damia nak kacau laptop lagi.. hahahah..

UPDATE: SBB RAMAI SGT YG TANYA HARGA N BELI DIMANA, NI HA MAKLUMATNYE:
HARGA RM499
KEDAI HONG KONG VIDEO (HKV). BELI D KB MALL.. TP KAT KL (AREA PETALING STREET ADA CAWNGN) AND KAT PENANG PON ADA....
SEKIAN

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

Uncle Dol said...

Portable DVD player tu Avinkah yg tengok? Nampak macam Avin tgh tido je tu....

hahaaa... Ni untuk sapa sebenarnya Portable DVD ni?? =P

SiS-lin said...

Ha jgn lak syok tgk dvd tu x pandang depan drive tu...keh3,leh la tgk upin dn ipin yek...vrooommmm

atty's said...

tu avinya tdo..sapa tgk senarnya nie

chUNk said...

hahaha..tu la pasal..avin tido..pelik..k.mas yg tengok ni..

CuTeMiUt78 said...

ohh..oh.. ni ke barangnya.. emmm.. bagus gak kan.. tapi tu sapa yg tgk bebenornya

neezareef said...

bpekah regenye

prebetsabu said...

ALL: ish korang ni.. ada je nak pekena kitorang ek... huhuuh... serius la avin yg hepi tgk dvd tu.. dok gelak2 sampai tertido.. time aku snap gamba tu dia dah tido.. even dvd tu pun aku dah off la.. huhuuhuh

neezareef: rm500

mummy Darin said...

PB.. kat mana nak beli nih?

prebetsabu said...

Mummy Darin: waahhh ramainye yg berminat ngn bende ni kan.. tp mmg versatile la.. leh ltk dalam kete, leh bawak dalam bilik.. takyah nak beli 1 unit dlm kete 1 unit dlm bilik etc etc kan...

kitorang beli kat HKV, kb mall.. tp dia ada cawangan di Penang n KL gak.. klu d kl, area2 petaling street ada kedai dia..

nama kedai Hong Kong Video... sume barang dia dah di taruk brand HKV...

rasanya produk ni mmg dari china tp drang rebrand... tak kesah la asalkan ada warranty setahun n kualiti fizikal nampak tiptop n harga yg MURAH dgn function yg disediakan....

jom pakat ramai2 g beli..


*hahaha harus la lps ni org HKV bg aku komisen!!

tuberose78 said...

mcm besh jerrr... kitorang punyer yg dapat free dah kong! kakaka..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!