Header

Wednesday, March 04, 2009

Introducing.. Uncle Dol

Hai kawan-kawan..

Korang tengah buat apa?
keje camna? ok?
sebut pasal keje, macam2 hal bole jd kat tpt keje..
cumanya kita kene la tau diri kita letak kat mana n tau gak batas2nye..
klu nak ikut, sume orgpun tak perfect..
tp tu la.. lain org lain ragamnye..

k..
kawan2 sume tentu masih ingat dgn Team Sewel..
antara ahli tetap team tu tidak lain tidak bukan ialah Chunk dan Nas..

Kekadang ramai yg kompius.. sbb nama aku Nas gak.. yg tu Nas gak..
tp jgn isau.. lps ni korang tak kompius lagi..
Nas kini telah dikenali sbg Uncle Dol..
huhuuh

yg menariknya, istilah uncle Dol tu dpt secara tak langsung oleh Avin Damia.. huhuuh
sure Avin bangga...
huuhuhuh

ok korang leh lawati blog rasmi Uncle Dol di http://uncledol.blogspot.com

huuuuuhhaaaaa.... glamer plak rasanya avin damia nih...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

masviona said...

jom kita pakat gi terjah jom

Uncle Dol said...

oh.. ini satu entri yg bagus ni.. blh menyebabkan ramai blogger2 tegar melawati blog Uncle Dol..

hiks.. firsh2 blogging mmg nk kena org promosikan blog kita.. jaja merata2.. baru blog kita akan jd hits.. kikikikiiii..

Mr.Bob said...

hits mung krek's2 uncle meet dol..hahahaha

Ada Ayrissa said...

uncle dol??
hehhehe...dulu suka bhasakan kwn2 dol...
cth ayt,
"hey dol, ko dh mkn lom?"
wakakkakak...

tuberose78 said...

jgn jadik 'dodol' udah ler.. kakaka..
jgn mara aaa...
peaceeeee!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!