Header

Friday, March 13, 2009

iPhone anyone?????


Haduila...

nafsu nafsu...

takleh la tgk bende2 gadget baru nih..

huhuh tp iPhone bende lama.. cuma kat mesia je baru nak masuk...

now maxis dah bawak masuk..
ada pakej gak utk subscribe..

if nak beli baru, kat loyat jual rm2600..
mahal...
sekenhen pon rm1600...

hmmmm... hmmmm.... hmmm....

nah link if sesapa nak tau lebih panjut pasal packege iPhone Maxis:
http://maxis.com.my/iphone/index.asp



*viona jgn isau lah.. B takmo beli pun............ setakat ni la pun... esk2 tatau la!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

SiS-lin said...

uii mahal tu...kt spore hrtu Lin tgk boleh dpt $550 je,abg dh nk beli tp Lin x bg,coz bru je tkr Hp screen touch...huk3

irda said...

hehehehe...yer ke takmo beli??leh caya ker?

Akak,jgn caya.tup2 nanti sure dia beli punya.Hahahahaha!

Mummy Dasy said...

Ni mmg idaman ni masa mule²kuar dulu tapi my niece dah sambar dulu terpaksa lepaskan sbb xnak sama nga dia hehehe... tapi mmg lawa

atty's said...

huhuuh..leleh ngk gadget..canggih2..
nak beli no money..

CuTeMiUt78 said...

uish... setakat cuci mata je la.. namun nak membelinya.. tak mungkin kot

tuberose78 said...

beli la... beli la.. pastu juai la kat akak yg e71 tu 70%... ker 80% diskaun...huhuhu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!