Header

Wednesday, March 04, 2009

Jumpe Dentist

muka org sakit yg dibuat²

Aku kan dah hampir seminggu dah dilanda sakit gigi ni....but baru 2-3 nih ler yg dia rasa kesakitan yg hamat tuh.

Last week aku dah perasan dah tp aku wat dunno jer.....if u know me...u tau ler aku camne aku kalu sakit skit² tuh aku pendam sorang je xde nak heboh²....if aku ada ada terckp tu maknanya mmg sakit yg mmg rasanya cam xleh nak tahan dah la tuh.

prebetsabu setia menemani ku


So semalam aku gi jumpe dentist lah....hajat dihati mmg nak cabut jer terus gigi geraham bongsu aku nih memandangkan gusi aku pun dah tak bengkak dah akibat aku menyapu satu ubat yg dibeli di hospital pakar an-nur tuh.

anak dara ku lak setia bermain....hikss


Sekali bila dah jupe dentist tuh....dia ckp xleh nak cabut lah plak sbb gigi nih cam baru je tumbuh dan kedudukan di tuh susah utk dicabut kerana dia tumbuh betul² dihujung gusi dan agak tersepit.
Doc. chinese girl

Dia just bitau aku yg mungkin aku kena wat minor operation utk cabut gigi nih.....huhuhu....scary ok. So far dah 2 kali aku wat minor operation gigi nih...dedua tuh utk cabut gigi geraham bongsu tapi yg belah bawah sekarang nih blah atas lah plak....adoyaiiii...sabor jerla.



So balik ler aku ngan berbekalkan pain killer n antibiotik.......agak tak tahan nnti weekend nih aku gi jer PJ klinik gigi feveret keluarga Pak Nasir n kasik cabut sana looorrr.

Oh ye pagi nih sampai² je kat opis on je YM....ooowwwhhhh saya sungguh terharu ok. Tgk status YM sorang adik blogger nih...sungguh ler ahkak terharu dik.....Tq...Tq.....pastu bila sembang² ngan dia lak dia ckp dia nak singgah sat kat KL nih otw dia nak ke Kuantan semata² nak jumpe ahkak masviona dia nih............ooowwhhh ahkak lagi ler terharu dik........nak nangis pun ada...hiks (ooohhhh uols sila jgn percaya sebab aku hover disitu....hehehe).

Ok dik insyaallah kita jumpe ye di Sunway Pyramid sabtu nih. Bior sunway pyramid cipta sejarah hari tuh ngan pertemuan kita buat pertama kalinye........cehhhhh ahkak hover lagi disitu dik....biasalah org sakit gigi kan...............layankan ajer.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. memang kan bab2 sakit2 gigi ni.. adooii ler.. rasa kadang2 tu.. nak g cabut jam tu gak.. wah seronok ler jumpa blogger lagi

Ada Ayrissa said...

uuuwwwaaa...
plg ngeri g jmpa dentist tau..
i sanggup msk labour room lg..
oh nooooooooo !!!

neezareef said...

sy pn dah 3x kot wat minor surgery ni..plg tough last year ahh mujur x seksa sgt

irda said...

akak,tp make sure sabtu tue jgn sakit gigi tau..heehehehe...

Jumpa di sunway pyramid tau.Kita bikin gegar kepala singa kat sana yek...hahahaha

tuberose78 said...

eiii.. dari kecik till now mmg takut nk gi dentist..
tapi skang akak biasa kan aisyah and safiyyah gi dentist.. aisyah dah 2 kali gi dentist..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!