Header

Wednesday, March 11, 2009

Kantoi merendek!!



PANGGGGGG BEDEBUSSHHH sekali kat aku...

sbb ngengada wat tajuk bukan2..
tidak...
masviona.com tidak menyokong unsur2 tidak sihat..
tiada lucah, tiada skodeng, tiada aksi terlampau, tiada pramugara, tiada pramugari..
masviona.com jugak adalah bukan 100% bercerita pasal gosip artis.. tp kekadang tu adalaaa sikit2 klu dah hangat sgt kita kupas lah... huhuuh

sebenarnya nak citer aktiviti malam kitorang..
kejadian semalam..

smlm lps balik keje, sampai umah...
rehat2 jap...
lps maghrib, kitorang kuar pulak..
hahaha..
asyik merewang je kan kitorang ni..

kali ni kuar sbb ada urusan la <-- ahahha tiap kali kuar pun sure la ada urusan!
kitorang nak pi tempah frame...

sayang tgk gamba masa grad viona tu dh rosak...
sbb frame dia dah pecah gelas kat depan tu... so gamba tu dah lekang n rosak..
huhuhu sayangnyeee...

so kitorang pi la tanya kedai gamba tu if dia leh recover balik..
scan, edit, touchup, wat color correction balik..
kedai tu nak caj rm80..
err.. macam mahal je

sib baik gambar2 tu dulu dorang ada bg negatif dia skali...
tp..
teknologi dah makin canggih...
mesin dia sume digital..
takleh proses negatif.. hahaha teruk betul...
so dia kene hantar kat kedai member2 dia..
takpe la...
janji bole di print semula..

lusa sepatutnya bole siap..
kita print 2 salinan 11R..
1 letak kat umah, 1 letak kat kampung...
huhuh..
so dah alang2 tu kitorang pun beli la frame baru..
dan 1 gamba tu kitorang laminate texture.. huhuuh supaya tak rosak lagi...

yeay!!!!


seperti biasa, avin damia tak reti dok diam.. habis dia explore 1 kedai ni..

masviona & damia tekun tgk apa ntah...

ni la dia gambar yg rosak tu.............. dah naik lekang dah gambar tu.. kaler pon dah jd ungu...melengkung2 dah..


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

oh gitu ke citernya...gambo konvo tu.. kenangan tau..

tuberose78 said...

simpan jgn x simpan..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!