Header

Monday, March 02, 2009

Karok Nasyid

This week 2 kali gi karok....huhuhu. Giler sungguh lah weeiii

Selalunya sesi karok weols hanya ler ber4 but semalam weols karok ber6 lah plak...lagi ler havoc...huhuhu.

But ini cerita sesi karok last friday kot.....lepas acara makan² laksa....lama giller tak makan laksa pantai timur yg sedap cam malam tuh. Ada kawan aku wat solat hajat sempena pembukaan kedai makan baru dia so wat la kenduri sket kan...bagi makan free.

Tapi ini bukannya isu yg aku nak highlight kan kat sini.....hehehe...apa yg aku nak war² kan kat sini coz weols telah berjaya karok ngan begitu berhemah sekali ngan membawakan lagu nasyid...kihkihkih....ahakss.

Ini semua memulanya chunk ler yg beria pilih lagu nih...apa entah tajuknye...tai serius best n enjoy jer nyanyi lagu nih......

"sesegar...hijau dedaunan...begitulah hidup.....blaabalaa.."


Aku dah lupa lirik....but if tanya prebetsabu dia lancar je ingat lirik lagu nih...hahahaha. Ni ada satu aku sempat snap picca weols sume tgh happy layan lagu nih....sungguh merdu dan penuh kata² teladan tau...:)

chunk semangat....lead singer lah katakan

Weols nih just jadi apa tuh ala lupa lak......tukang ikut jerla....lupa lak namanya.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah..semangat berkarok ek.. lagu nasyid pun nasyid la.. layankan

@t00neY r00neY® said...

alhamdulillah....
insaf x?

nURmALa mAZLan said...

sekali sekala layan nasyid..layannn~~~~

Mr.Bob said...

hahahhahahaaa...chunk suke sgt nasyid..layannn

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!