Header

Friday, March 06, 2009

Kedai Kopi Putih Bandar Tua

Semalam prebetsabu's family gi dinner kat kedai kopi putih bandar tua nih......hehehe OldTown White Coffee lah tuh sesaje jer senang hati weols gi tolong translate kan ke BM lak...hikss.

Saje jerla aku nak belanja team sewel...ala² farewell dinner lah kiranye....hikss....ade² jer lah...padahal bukan lama pun diorg xde kat sini.......sampai senin nih jer sbb diorg nak balik kemamam menghadiri kenduri member baik diorg....huhuhu.

Pastu next week lak aku sefamili lak yg akan balik ke KG coz nak ada kenduri kawen gak...huhuhu. Cuti Skolah maklumlah....sesapa yg dok area kelantan tuh terasa nak dtg kenduri kat umah my parents datang ler. Adik aku kawen....sila².

So semalam bila sampai kedai kopi putih bandar tua nih aku as usual ler akan order white coffee....hot punya lah. Semalam sampai 2 cawan aku order haus dok berborak² kan.

dua cawan hanya utk aku...hikss

Apa yg menarik n mengujakan weols semalam....avin damia punya ler lasak dan ganasnya kat sana berlari ke sana sini. Pastu usik itu ini kan....tgk picca bawah nih!!!!!!


Sampai patah sudu nih dikerjakan oleh anak dara tuh.........ganas tak ganas.......kuat tak kuat dia tuh. Dia ralit dok main ketuk² sudu tuh kat meja...uols tau lah kan meja kat oldtown kan sumernye jenis marmar kan. Kuat sgt dia ketuk sampai patah ko........ganas betol lah anak bonda nih.

Anak sapa lah tuh ye...hiks............punyalah ganas...huhuhu.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

neezareef said...

wuhuu..kopi tu..aishh terbau2 lak ...patah tu kena ganti x

Iera said...

budak2..biasalah...

Dee said...

kena ganti x mv? tp biasalahkan budak2..ada je...

atty's said...

takpe..avin damia bdk..dia tak tau pe..kena ganti tak..

masviona said...

to all:
xkena ganti pun...:)

nURmALa mAZLan said...

bagus la kalau dia lasak..aktif tu namanyer kak

Uncle Dol said...

opppsss.. avin.. avin..

kihkihkih.. sib baik walid tolong coverkan sudu tu dgn tisu kt dlm piring.. hahaha.. =P

CuTeMiUt78 said...

biasa ler budak2 kan.. sib baik tak kena ganti..

tuberose78 said...

sampai pinggan mangkuk dh pecah pon masih belum lagi sampai ini kedai.. uwaaa..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!