Header

Tuesday, March 10, 2009

Kepala Singa Jadi Saksi

Last saturday seperti yg dijanjikan kepala singa di Sunway Pyramid telah menjadi saksinya..........hiks. Pertemuan diantara masviona n family n seorang blogger yg jauh nun jauh dari penang nun hah. Kedai Kopi Putih Bandar Tua menjadi saksi kedua pertemuan weols hari tuh.


moga ikatan ukwah antara kita akan utuh selamanya.....bak sms drp irda asalkan kita selalu keep in touch kan....insyaallah.


Tenkiu little sis coz sudi singgah KL dari penang semata² utk jumpe ngan akak then baru teruskan journey ke Kuantan tuh...terharu lak akak rasa tau!!!.Tenkiu sesangat tau. Akhirnya lepas dah beberapa lama pertemuan diatur dpt jua kita bersua muka kan.

Picca aku tak sempat nak snap byk coz weols ralit sgt berborak coz diorg nih (irda n dianye dear) sungguh friendly n ramah tamah gitu, sampaikan aku n prebetsabu pun ketawa menggelegak jer sepanjang our meeting tuh...hehehe.

Even tak lama sgt dpt (weols ler yg dtg lewat..heheh...sori ye irda n ucop) bersua muka but aku dpt rasakan kemesraannya......irda nih lagi cute bila jumpe face to face tau....muka ada mix cam arab² gitu even dia kata salasilah family dia dtgnya dr indonesia. Ucop pun sama gak kepala ngan weols dia pun cepat mesra.....senang nak ngam org katakan.

prebetsabu with ucop.......dear irda

Irda nih bukan dtg sesaje jer tau...dtg dari jauh penuh lak ngan buah tangannye...hehehe tenkiu little sis...akak suke....avin damia lagi suker agaknye coz dia dpt hadiah besday utk umur dia yg ke 1 thn 7 bln.....hehehe klu camni lah pasni bonda nak wat n3 lagi lah utk umur dia 1 thn 8 bln lak bln depan..hikss...nway tq again little sis.


Ni yg avin damia dpt drp aunty kakak dia...hiksss. Jgn mare ye irda!!!

dlm paper bag tuh ada kotak nih

ni ler dia isi dlm boz kat atas tuh.....cute bear...avin damia tak puas² kiss bear nih

dlm paper bag nih lak penuh ngan aneka jeruk- peruk...hehehe


Akak pun selalu doakan agar kita selalu keep in touch bak kata irda tuh...:).....insyaallah....rugi ler klu dah kenal pastu tak berpanjangan kan.

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Iera said...

best nyer..
klau dpt kumpul ramai2 tentu best lg kn..

atty's said...

beshkan dpt jumpa..member baru..

prebetsabu said...

huhuuhuh tq pd irda n ucop.. n sorry sbb kitorang terlewat sampai...

fyi, avin damia dah takleh lekang ngn bear tu... dok usap usung ke sana kemari.. siap kiss2... siap tepuk2 soh tido.. huhuuhuh..

nnti lps2 ni kita wat n3 damia ngn bear..


*huhuhu.. irda the "aunty kakak"!!

tuberose78 said...

waa.. so kiut the bear!!
bestnyer dapat present..

irda said...

hehehehehe....tak sesuai la panggil aunty kakak.
panggil kakak yek damia!
jgn dgr ckp walid n bonda tu.panggil apa syg.."K.A.K.A.K".

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!