Header

Tuesday, March 03, 2009

Lagi-lagi Annur Bangi..

Semalam kitorang pi lagi hospital annur..
tp jgn isau.. kali ni bukan ada apape yg serius..

cumanya damia tu dah due utk injection 1tahun 6 bulan dia..

huhuuh..
tp kitorang terlewat sebulan..
teruk betul kan kitorang ni..

sori ek damia...
bukan sengaja terlewat..
byk naauuu masalah itu ini nak kene settle..

so lps ni dah takde dah nak injek2...
at least sampai dia umur 7tahun baru ada...
tp ada 1 lg injek patutnya masa dia 4thn.. tp doktor kata just optional...
so nnti la bila sampai masanya baru pikir nak wat ke idak...

nah gambar2 kejadian..





doktor situ siap cakap.. "waahhh.. kuat la baby girl ni.."
huuh mana tak nye.. kene injek tak nagis pun cuma rengek sikit2 maybe terkejut sakit sakit kat montot... uhuhuh

mmg tahan lasak damia ni...


lps injek, pi makan!

siap pakai tudung dah anak dara ni..

layannn...




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

syanis said...

uit kene cucuk kat vontot eh mas.... syazana dulu sumer cucuk kat tgn rasanye,..

Ms.Lilies said...

cute je dia hehehe....

Dee said...

wah..bagusnyer x nangis..doc injek vontot ye..kalo my doc dia injek peha..cute lak dia pakai tudung..comey je..

atty's said...

amboi tomeynya damia..

SiS-lin said...

wah kuatnye Damia..good2..budak baik la tu,ee cute Damia pakai tudung...

CuTeMiUt78 said...

uish.. cucuk kat montot erk.. mirul dulu cucuk kat tgn.. cute je tgk damia pakai tudung

Mr.Bob said...

hemmm bagus..gud gurlz..

tuberose78 said...

alamak.. akak rasa safiyyah pon belum injek lagi kutt.. huhuhu... nak kena check nih!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!