Header

Sunday, March 22, 2009

LIVE: Horse riding, mandi & makan!

Fuhhhh...
Tgk la tu viona tgh mandikan Hobo..
Hihihi..

Lps ride td, kitorang stay kat equin tu utk sesi mandikan kuda2 yg kitorang dh ride td..
Ye la kan... Kuda2 tu td dh all out trot n canter utk kitorang...
So tiba lah masanya utk manjakan plak kuda tu..

Masa tgh ride, takleh manja2..
Kene tendang n whip kuda tu if dia xmo dgr kata..
Kene tunjuk kat kuda tu yg kita in control so that dia takde la buli rider yg tgh ride dia tu..
Haa.. Igt tu.. Tips tu..

Viona pun skrg dh bleh ride sendiri..
Dh boleh lps n control kuda tu by her self..
Cayalah!

Dah penat ride n mandikan kuda, now we all tgh nak mkn lunch!
Nyummmm nyummmmm..

Jom makan everibodiiiii.....

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

1 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah.. best la kuda tu..dpt mandi

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!