Header

Saturday, March 28, 2009

LIVE: kajang...

Alhamdulillah...
Now kitorang dh smpi ke home sweet home from johor...
Singgah lepak2 dinner sat kat restoran peberet kitorang area umh ni jgk..

Overall, trip kali ni suksesssss...
Meeting hal keje pun went well..
Meeting para bloggers pon went very well...

Kita tunggu CEO Mv.com, masviona cerita kat uolls nnti..
Lps mkn ni nk balik, bersih2 n tidoooo!

Esk ada plan lain lak:. Tp esk xg kot horse riding... Letih n xcukup masa pack ngn agenda lain...

*korang bergelap xmlm ni??

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

6 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah..udah sampai ya...mekacih yo..jd gak kita berjumpa kan.. walaupun planning asal lain.. tapi jd lain..kira ok la tu kan.. jgn serik2 jumpa lagi ya...hua..hua..hua

CuTeMiUt78 said...

eh..lupa plak nak tanya.. tadi 8.30 tutup lampu keta tak.. kan dlm perjalanan.. heh..heh..heh..heh..

JIVEBUMZ said...

oic dah tau dah kak cutemiut jumpe kak masviona ek?? hihi tak sabar nk tunggu n3 dia.. meting apa tu yer??hii

TiNiE said...

bergelap. tapi kan in between tu fatihah meraung² cek cek dia biyak, dgn selamber tekan gak suis lampu..dah setel tu baru tingat tgh sahut kempen earth hour..zass jerla...

a^T04 said...

yaa...tutup..tpi lampu je la kan kak..hehe

atty's said...

kty bergelap..jugak..tp tb pasang

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!