Header

Friday, March 13, 2009

LIVE: Ke-capek-an!

Hai uollssss...
Ni ahkak viona korang plak yg update live thru henpon prebetsabu..

Now we all take a break sat. Badan dh xlarat! Tu tgk la tu si prebet yg terchenta smpi tertido keletihan.. Hiks..

Avin damia lak? Spt usual, dia bila ada org ramai, xreti la dia nak dok diam... Dr td smpi skrg dok mainnnnnnnn je.. Xmo tido pun...

K la.. mana aci laki ahkak dpt tdo.. Ahkak pun nk join dia sat..

Mlm ni kang ada majlis selawat sempena maulud nabi aritu..
Esk adlh majlis kahwin adik...

Bye..

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!