Header

Wednesday, March 25, 2009

LIVE: @Parit Buntar

Alhamdulillah... Kenyang..
Kitorang baruu je siap mkn ni...
Sesambil layan client borak2, aku curik la masa update skit... Nk bgtau perkembangan aku kat viona...

Huhuhuh.. Nak join dorang borak,sekali dorang borak2 bahasa dorang la... So aku tak paham..
Baik update blog sementara tunggu dorang dok diskas sesama dorang..

Insyaallah...
Perbincangan went ok..
Dorang setuju ngn harga n puas hati with our system.
Bertambah lg list client utk current projek ni... Kali ni meneroka area perak lak...

Alhamdulillah..

*lps ni kene blaja bhs cina la sng skit!

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

5 Comments Uols:

masviona said...

alhamdulillah sayang bucuk2 ku dah smpai parit buntar dah...

b jom kita gi klas bahasa cina nak tak???jeles lak bila tgk anak buah ku pandai speakong bahasa cina nih

chUNk said...

kak mas : bucuk2 lah pulak.. :P
mane aci, tu kan yah punye..hahaha... :p

tapi...yah pandai ape cakap cina..tilam tilam..hahaha..

~ilyanie_usyuk~ said...

uhuk uhuk
nak blajar bahasa cina jugak.
Macam besh jek kan?

HIHI

=)

IeDa said...

haaaaaaaaa..Parit Buntar??? owhhhh my home town...rindunya...(bkn kat parit buntar tu tp kat my parents...)

JIVEBUMZ said...

also my hometown jugakkk tak sabar nak balik kg minggu depan neh..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!