Header

Monday, March 09, 2009

Live @ PJ

Now weols satu family kat umah my mama kat PJ. Tadi tgh weols kuar gi MV...Mid Valley la...ada nak jumpe org. Nak amik sesuatu pastu dah alang2 ada kat MV nih terus ler merendek dan merewang2 sambil menghabiskan fulus yg mana masih ader...hiksss.
Bonda n Walid hanya putih mata coz semua yg diborong adlh barang2 utk my beloved doter tuh...sapa lagi anak dara tuh...avin damia memborong barang2 utk dia pun dah habis smpai rm 2-3 rat so camne nak memborong barang barang2 utk bonda lagi dah n walid....tapi kan bonda ok lagi lah coz gi sunway pyramid sabtu lepas utk jumpe seseorang tuh dah habis memborong rm 3 rat utk bonda jer....hiksss......walid jugak ler yg melepas...hehehehe.....sian walid.
Jap lagi weols balik kajang ler lepas dah dinner segala bagai kat sini, xleh lewat2 sgt coz esok kan kerja. Baju kerja bonda n walid pun bonda blom pilih lagi nak kasi bibik iron. Oklah yer uols....tunggu aku balik umah dulu kang nnti memalam sket pas avin damia tido leh la aku mula menaip n3 baru schedule sesiap utk esok ye....sungguh banyak criter yg aku nak sharing n stori mori kat sini nih but biasherrr ler aku if weekend jer mesti n3 kureng or kengkadang tuh xde n3 langsung coz hari minggu adlh hari utk aku totally spent time with my famili ok...hiksss...ok chill babe......jumpe esok ok....daaaaa....bubbye

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Uncle Dol said...

huhu.. avin.. tgglkan sikit duit tuk walid ngan bonda.. tak baik.. :P

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!