Header

Wednesday, March 11, 2009

Makan sampai Comot

bonda with damia

Before weols bershopping mopping sakan smpai kempis wallet n purse bonda n walid dikerjakan oleh avin damia kan (iye ke avin damia kerjakan...alasan!!!) weols gi isi perut dulu kat Donkin Donut jer......just lite² je nak kasi energy sket nnti nak dinner lak kan.

Avin damia entah apa kenanye entah hanginnn kuss² dia dah dtg.....tak nak dok ngan bibik dia...nak menyelit kat tengah² jugak..........sian bibik tau!!!

muka budak kerek tak nak dok ngan bibik dia

Pastu dia makan beria²....bukan main banyak lagi dia makan....sampai comot² satu muka. Sampai baju bonda n walid pun dah dirty dia kerjakan.........adoyaiiii. Sambil makan sambil nak menyesel² kat bonda n walid.....hiissshhhh kacau daun tau avin damia nih....bonda nak mesra² ngan walid pun susah tau.

see!!!budak manja nih sentap ngan bibik dia...

pastu nak manja lelebih ngan walid n bonda dia lak...hiksss


punyalah semangat dia nak makan...klakar tau!!!

pastu dah pndai nak jilat² jari dah...lalalala

muka notty girl dia

Kejap jer dia sentap ngan bibik dia...pastu dah ok balik. Dah tuh if dia sentap lelama sama nak dukung dia masa bonda n walid dia sebuk bershopping.....kuang3x.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Dee said...

comot2 pun comey..kalo kita yg comot? wakaka..

JIVEBUMZ said...

abes comot avin..hihi suke die kuar ngn bonda n walid nye yer..

mana gambo bibik? xnmpk pon..hiks

CuTeMiUt78 said...

takpe comot asalkan dpt bermanja2 ngan bonda dan walid.. kan damia..

tuberose78 said...

saje nak anje2 ngan bonda & walid dia...dah siang asyik dok ngan bibik jer...

lily lotus said...

apasal nampak bonda dia lagi sweet dari damia..hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!