Header

Friday, March 20, 2009

Mandi Kolam

Punyala seronok avin damia dpt mandi kolam. Dia sorang² pun seriuh sekampung kalaulah ada sepupu sepapat or budak² lain yg join dia nih rasanya mau sampai satu kajang dia nye gegak gempita nih.....huhuhu.

Nasib baik masa nih jiran sebelah menyebelah umah xde if ada segan gak......kacau lak anak² diorg mana tau nak tido ke nak solat ke apa kan (ohhh lama sudah rasanya aku tdk berbual borak² ngan jiran sebelah.......keji kan kitorg nih jarang jumpe even dok sebelah² umah). Dah tuh nak wat camne dia masuk aku kuar...aku kuar dia masuk......abis tuh camne????

Tarikh kejadian nih dah beberapa minggu dah aku pun dah lupa........lokasi kejadian dirumah sajork.............hehehe. Hari tuh weols penat sgt malas nak kuar....xlarat.









Tetiba aku rasa cam mls nak letak caption uols pepandai sendirik jerla ek...hehehe


Minum petang utk weosl yg disediakan oleh bibik. Ok bibik skrang sudah pndai buat air mengikut selera aku n prebetsabu........tidak terlalu manis n tdk terlalu tawar dan juga if air nescafe susu pun tdk terlalu caroi (bak kata org utagha....cair ler klu bahasa melayu standart).....satu pemberitahuan creamer dipanggil susu kering oleh bibik....hikssss....kuang3x. Kat rumah aku mmg pkai creamer jer ganti susu coz aku malas nak membazir if pakai susu n juga senang dah tu klu susu kan nak kena simpan dlm freezer pastu keras...leceh...susah nak guna.....hehehe.

Tapi satu yg aku lupa creamer ngan susu pekat manis tuh mana lagi banyak kalori ek??????????? Ada sesapa yg leh tulung jawabkan tak???????aku mls ler nak search kat google nih....hehehe....tulung lah erk??cayang uols....mmmmmuaaahhhhh



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Anie said...

suka nya tgk dia..

atty's said...

kenapa tak nampak masviona ngn perebet sapu dlm kolam avin..ekekkeke

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh. siap pakai swimming suite lagi damia ya.. cute je..

ct rahani said...

sonoknya damia mandi.. comel jer..

Sasya Willis said...

syoknye avin damia mandi..ase nak p trjun kolam nih..hikss =)

Uncle Dol said...

gambar no. 3, muka avin adalah garang... muka mcm tu mungkin boleh menghalau lalat2 di blog uncle dol dgn aunty yah kot? hehee..... pinjam avin damia sehari.. nk bawak balik kemaman... =P

tuberose78 said...

ha'ah la.. dh lama xmandi kolam kat umah.. pasni leh la sambung xtvt mandi kolam kat umah lak..

tuberose78 said...

pasal creamer tu rasanyer mmg ada beza.. kalu creamer xmanis.. lemak2 jer.. kalu susu pekat tu dia manis.. kekadang walau dh guna susu pekat tetap nk letak creamer.. huhuhu... lemak2 manis gitu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!