Header

Thursday, March 19, 2009

Niza & Kus

Haa.. aritu masa aku wat short LIVE update aku tepek gamba tok kadi...
ramai yg tanya aku mana gamba pengantin..

huhuuh...
ok la..
korang nak tgk ek gamba pengantin...

ni aku tepek sikit..


SELAMAT PENGANTIN BARU Masniza & Khusaini!



*gambar2 lain yg aku shoot masa kenduri niza akan diupload di prebetsabu-lens.blogspot & Visualise The Unseen kelak!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

zuraiwan said...

cantik2 la gmbr ek..like profesional ph. mmg suka photography ke?

syanis said...

adeh.... sama lak nama adik nyer ngn nama kita.... tapi kita depan nyer ada nama lain.... hehehehe...

IdungPanjang said...

prebetsabu, tahniah! sangat indah kenangan yg dirakam dan diabadikan. pasti pasangan mempelai bangga dapat menyimpan khazanah berharga ni.

sebenarnya aku cemburu masa aku kawin dulu takde gambar mcm ni...

sedey!!

tuberose78 said...

naper la adik ku ini tak jadik photograpfer time ku kawen!! uuwaaaa... kalu tak musti gambo dh cun!

anyway, tahniah pengantin baru!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!