Header

Monday, March 02, 2009

Officer down! officer down!!!!


Ceewah... macam ayat dalam citer perang lak..
kahkahkah..

bukan apa just nak bgtau...
arini masviona flat..
dia tak sehat..

penin pala...
badan lenguh..

sume gara2 horse riding, sesi fotografi n sesi karok malam td la ni...
huhuuh..
badan dia takleh terima kot aktiviti2 yg dilakukan semua tu non stop satu ari.. huhuuh..

takpe la..
rehat la dulu duhai sayangku....


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

kojah said...

prebetsabu, bila nak wat tag nih???

Dee said...

sian masviona..rehat cukup2 tau..

atty's said...

kty pun badan penat nie..non stop..byk sgt aktibiti..

CuTeMiUt78 said...

alahai kesiannya.. takpe take rest k

tuberose78 said...

fuyoo.. officer down tuuu.. hehehe,,

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!