Header

Monday, March 23, 2009

Pening n Loya²....MOrning Sickness Kah?????


Ada org tuh kan dia kan bangun pagi² td terus ckp pening xleh bukak mata sume. Risau lah saya kan...so saya bawak dia ke klinik panel opis nih.

Doc check tekanan darah dah rendah doc tanya makan apa....bila jwb semalam makan pulut n durian doc ckp..........lambat digest tuh yg jadi pening² n mual² tuh.

Alahai sian dia.......hari nih dia tido jer kat opis tgh baru bangun. Pagi tadi, bangun² jer tido dia dah bitau saya yg dia rasa dia xleh makan pulut agaknya kot............pastu tambah lak aku paksa dia...ye uols saya sungguh terharu campur sedih coz saya yg memaksa dia makan durian even dia hanyalah menjamahnya tak sampai seulas pun. Ohohoho...adoyaiiiii siannya dia.

Saya rasa sungguh bersalah kerana telah memprovokasi dia sehingga dia pun memakan durian tuh....sedangkan saya atau dia mmg tak makan durian.......OH DURIAN n PULUT.....rupanya bukan sebarang org yg leh makan ek....hehehe.

So hari nih dia berpantang tak leh makan makanan yg berminyak n berlemak. Pagi tadi dia kena marah kat doc coz bila doc tnya nak makan apa bekfes nnti dia leh jawab nasik lemak....huhuhu.....so pagi tadi dia hanya makan roti bakar n kaya tanpa planta...ok lah tuh.

Siapakah dia????????????

Kamu mahu tahu????????? (kamu????? janggal lak rasa...hehehe. perkataan kamu saya hanya guna bila saya berckp dgn bibik saja)






muka org pening n loya²...ngalahkan ibu² preggie morning sickness jer dia





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

irda said...

alalala...ciannya bro.tu le,sapa suh mkn byk2 durian + pulut...

sista Viona,jgn lupa kasi mkn ubat tau!

Sasya Willis said...

lorr walid Damia upenyer..cian die..hehe
tapi durian bestt =P

Uncle Dol said...

Sya,
jangan sebut perkataan durian di depan walid Damia lagi... hahaa...

kerana itu bisa membuatkan dia loya2 lagi.. =))

SiS-lin said...

Haha? PS monink sickness?biaq x betul?hahahaha...mgkin perut dn tekak tu trkejut tu kot...kan..take rest ok!

Sasya Willis said...

UD :sebut pun takleh??ishh..parah ni=)

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian dia.. memang setengah org tak blh tahan ngan penangan pulut dan durian..

xali alonso said...

err!!! pregnant belape bulan maa? hahahha......
hahahha..... allergic dorian ropenye... huuhhu....
sabo je le.
anyway, mkn le ubat tu...
kalau x lalu mkn ubat direct, mkn dgn pisang la. hahahaha..(dh mcm bebudak kcik lak mkn pil dgn pisang. haha..)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!