Header

Thursday, March 12, 2009

Picca Instant

Bulan Mei ni kan aku n prebetsabu akan ke obersi lagi....insyaallah if xde apa² aral melintang kan. Bermula thn nih 2009 weols ada rombak sket life planner kitaorg....if thn² sblm nih weols mmg wat target atleast setahun skali weols adakan agenda utk bercuti ke obersi...but insyaallah if sumernya berjalan bagai yg diplan bermula thn nih akan ada sedikit peng'upgrade'dan sedikit atleast 2 kali setahun akan ada agenda utk holiday weols ke obersi....insyaallah.

So kali nih utk bulan mei ni nnti weols nak gi agak jauh sket n kebetulan kena lah wat visa skali kan..........visa ofkoz ler nak recent nyer gambar pasport. Prebetsabu dah ada baru jer amik ritu utk urusan apa entah rasanya emergresen kot but aku lak dah habis so kenalah amik baru.

Malas nak gi kedai gambar so kebetulan masa kat sunway ritu lalu kat mesin yg leh wat instant nye photo print tuh kan, so apalagas aku terus bergegas ler masuk dlm tuh...senang kan.....easy n faster gitu kan....ahakss.

Patutnya mmg mudah lah tp utk kes aku masa hari tuh agak susah gak...bukan ler salah mesin tuh pun...susah sbb benda lain...hehehe. Susah sbb avin damia dok kacau...xnak dok luar ngan walid dia nak gak masuk kacau aku kat dalam tuh....adoyaiii...sabor jerla.

Haiiihhh...anak bonda nih!!!!...bonda nak pose sopan² pun susah tau...dia dok kacau...if kuarkan dia dok luar ngan walid dia...siap ler melalak satu sunway pyramid tuh bergegar ok...tak sanggup ahkak.

Dan inilah hasilnya......ok lah jugak bukan nak wat benda pun just nak letak kat visa je pun...not bad ler...4 keping for rm10....ok what???

lagi 2 keping aku dah pakai...:)

Kedudukan aku agak senget sket....layan budak tuh ler...ahakss




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

neezareef said...

hokey la tu senget pn senget la asal lulus

Mummy Dasy said...

x pernah cuba lagi... nak gak tapi nnt anak² nak join sekali huruhara

atie said...

a ah oklah kan, tambah2 dengan warna hijau kegemaran ye...hihi

Mya said...

wah, nak bercuti ke mana nie? jeles jeles.. :D

CuTeMiUt78 said...

uish.. mau g coti2 obesi aarr.. emm sekarang ni dah senang kan.. nak ambil picca camtu dah ada kemudahannya..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!