Header

Tuesday, March 10, 2009

Prebetsabu's Mini Wishlist....

Kali ni prebetsabu dah mereng kot..

huhuuh tetiba je aku nak share kat korang mini wishlist aku...
dulu2 aku selalu gak wat cenggini...
huhuuh..

kiranya mcm proposal la utk di approve oleh Menteri Kewangan aku merangkap CEO MV.com ni..

ahahha..
dulu tektik ni la yg buat aku berjaya dptkan henpon e71.... dan jugak dslr tu..

so kli ni nak mencuba nasib sekali lagi..

proposal kali ni simple je..
brgnye pun mudah...

ni haa..


dan jugak ni haa...


haaaa.. hambik ko..
sampai 2 sekali perfume aku nak propose...
huuhuh..

tapi best la bau2 perfume ni..
walaupun 2-2 ni bukan perfume yg latest kat pasaran...
but so far, bau 2-2 ni amat memikat hati aku...
sbenarnya ada 1 lg perfume yg aku sgt gilai.. Tommy.. tp taknak lagi beli tu.. nak beli yg 2 atas tu lak...

leh la kan viona...
leh ek ek ek ek....


*pssstt.. kita carik la perfume2 ni kat tpt percutian kita yg akan dtg tu nnti rasanya kat situ lagi murah dari mesia ni..... ooppsss.. takleh citer lelebih destinasi percutian terbaru tu haahhaha..

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

SiS-lin said...

huh..sama la perfume tu dgn kita nye...mahal wooo..itu pun nk pakai sayang,cikit2 je picit..muahahaha

Dee said...

xpe..bagus gak kalo mtk direct..kdg2 jd isteri ni pening nk beli adiah utk suami..hmm..

prebetsabu said...

sis lin : kan.. sedap kan bau dia..... mmmpphhhhhh!

dee: huhuhu.. kan sng la lps ni viona nak belikan aku hadiah.. dah jelas dan nyata.. tak lain tak bukan, motorsikal besar!


wakkkkkkkkkkkkkkkk!!

Ada Ayrissa said...

amboi amboi amboiii....
wish u best of luck Ps...
hehehehe...

tuberose78 said...

waaa.. perfume..! i'm still loyal to gucci rush.. always be my peberetttt..

tuberose78 said...

hahaha... tmpt percutian baru eaa.. tahu dah..
nanti jgn luper survey itu psp aaa..

prebetsabu said...

tuberose: survey je ke? sure sana murah.. tp.. nak beli pakai airliur ke kakakku syg??? hhahah

CuTeMiUt78 said...

wah.. siap ada whish list tu.. emmmm.. rasanya setakat perfume tu.. diluluskan kot.. chhheehhh..chheehhh.. memandai plak kita ni..heh..hhe

tuberose78 said...

nanti kita bg ler deposit dulu separuh.. hehehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!