Header

Tuesday, March 31, 2009

Rembatan Mv di Ayer Itam

Masa weols turun ke JB hari tuh sempat ler aku menyinggah ke Ayer Itam seketika. Kebetulan aku nak menziarah member sebilik masa di matrik dulu (Oh Mengabang telipot, Kuala Terengganu.....masih segar dlm memory ku...hikss)....dia baru jer menerima kehadiran baby pertama hampir 2 weeks ago....eeeiii cutenya baby dia...:).....tido jer kejenye....kecik lagi kan..tunggu lah dah besar sket nnti.

Dah kebetulan tepi jalan kan so aku pun menyinggah ler lagipun mmg aku dah lama mencari² pasu bunga pun. Ada bunga pemberian my lovely mama dah berkurun tersadai jer tepi dinding coz xde pasunya kan.

So ini ler dia antarabarang² yg sempat aku rembat n sempat pula aku snap piccanya. Yang lain² yg terlupa nak snap tuh malas lak aku nak gi snap kan piccanya....ahakss

aku beli nih wat² tambah kan......kaler sudah pastu kaler kegemaranku kan...hikss

salah satu nih dh ada kat my home sweet home now......i like!!!


kerepek murah² la kat sini...:)

dlm proses utk tawar² kan rege nih...:)





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

neezareef said...

sempat tu merembatz di ayer itam

Gieyana said...

aku ingatkn ayer Itam di Pulau Pinang...rupenyer di JB lor...

atty's said...

CANTEK AR LAMPU TUH..

Sasya Willis said...

ooo g shopping sakan kak mas yerk..=)

my new URL : http://ezzscha.blogspot.com =)

Anie said...

bestnya shopping ...cantik bunga tu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!