Header

Wednesday, March 11, 2009

Rimba @ Sunway

Masa ke Sunway Pyramid sabtu lepas.....hukksss...huhuhu aku dah terover budget disini. Sila maafkan diriku ye sayang.....ececehhhh ala skali skali jer pun B bukannye selalu....dan² je ko kuar sayang tuh...huksss....mmg sayang pun....agaknya dlm hati prebetsabu ckp ....ermmmmm dah biasa dah tiap kali tershopping jer mesti ckp camnih....hukksss...kuang3x...layan kan ajer la.

Aku memborong disini ajer dah abis rm3 rat ko....tp mmg cun² ler baju² dia seriyes teruja aku tau!!!

Staff diorg ngan tokey² pun baik...........sumernye user friendly. Baru ler selesa aku nak menyopping kan. Aku hanya sempat merembat sepasang baju kurung moden dan juga sehelai pant yg berwarna hijau gelap. Sungguh cantik kurung moden itu.........prebetsabu berkenan sungguh nampak gayanye. Aku apatah lagi...sungguh cantik n kena dibadanku ini....hikss. Nak tgk??????

Jom tgk....moh ler kiter

ni paper bag dia jer...sat aku insert picca lagi ok...tunggu

ok nih...eh silap lagi nih lak plastic bag dia...oklah tuh picca plastic pun ok lah kan xkan nak tgk ngan baju² nye skali tak suprise lah klu gini kan...hiksss...jgn mareh haaa


Ni lak picca yg sempat aku snap dlm fitting room. Anak dara aku nih mmg membizi body tau...bonda dia nak tukar mengetest baju pun susah tau nak mengekor vontott aku gak. Nasib ler fitting room nih kecik klu idak ngan walid² dia pun aku heret masuk dlm nih gak...hikss

anak membizi body

walid dia lak transform jadi paparazi....huhuhu


Nasib baik bonda dia jiwa kental bila bershopping....tak ku heran sumer tuh rembat tetap rembat...hiksss. Alhamdulillah...hehehe



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

ArELeEz said...

soppin & pompuan bagai irama & lagu.. xdpt dipisahkan. kalo dipisah, pincang la ia.. ewah2..! b'falsampah plak! ha3..

Mr.Bob said...

semua baju akak waana ijau ke..hikhikhik..lariii

Lina said...

lawa la baju ijau tu

CuTeMiUt78 said...

wah.. sungguh cantik ler.. amat sessuuaii ngan viona

tuberose78 said...

jap... jap.. jap.. maner satu baju nyer ek? konpius la..

3rd picca tu ker?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!