Header

Monday, March 23, 2009

Sambut Awal Sket


Hepy buffday to u....2x
hepy buffday to kakak.......hepy buffday to u

Sabtu lepas adlh hari yg sungguh hectic bg aku sefamili...sampai ke bibikpun terikut sama...uhukss.

Kisahnya weols kuar umah seawal jam 8 pagi semata² utk tgk belon panas.......prebetsabu punya lah beria² nih. Balik umah klu tak silap malam tuh kol 12 mlm baru ler smpai umah......fuhhhh penatnya.

Tgk belon panas kat putrajaya tuh kejap ajor....sebabnya aku tertinggal handbag dirumah....huhuhu sadis sungguh lah ingatkan prebetsabu dah amik masuk kreta dah...coz selalunya dianya amik.

Pastu cuaca lak panas xyah ckp ler kan ngan lautan manusia yg dah hampir nak memenuhi tanah dah.....huhuhu...pastu nak tunggu belon panas kuar tuh entah bila nak kuarnya entah. Masa weols smpai tuh baru satu yg dah siap sedia nak dilepaskan keudara..........pastu ingatkan lama lah lepas kat udara tuh rupanya tak smpai 10minit pun...huhuhuhu

Lepas tuh start ler pengembaraan weols satu famili berkelana dari satu tempat ke satu tempat untuk satu tujuan...huhuhu. Actually weols tengah hunting satu barang tuh ler......last² jumpa gak kat jalan pasar.

Lepas dah jumpe barang tuh baru gerak ke umah my sis kat selayang. Lepak² sana dah dekat nak balik baru tau rupanya esok ahad 22hb tuh besday anak buah aku yg sulung..........xde apa nak bagi aku gi ajak dia beli kek masa nih dah kol 9 pm lebih dah klu tak silap.

Kedai lain sumer dah tutup...nampak lak ada Secret Recipe nih so aku soh jer dia pilih yg mana dia nak....last² aku gak yg kena pilih coz dia soh aku yg pilih...........muahahaha.


Besday girl...dah 16thn dah dia....cepatnya masa berlalu

anak dara aku sebuk nak blow lilin gak...layan jerla

tak puas hati nak gak potong kek tuh....layan jerla

So weols sambut awal dlm 2 jam lebih awal gitu ler., awal pun awal lah kan.......tak larat nak tunggu lepas jamah kek sepotong weols minta diri nak balik dah penat dah masing² pun mata dah xleh nak bukak dah.

Masa salam² nak balik tuh sempat gak aku bg ucapan n kata² nasihat drp seorang mak sedara barang sebakul.....ahaksss.....biasalah budak² zaman sekarang kan xleh dibiarkan sangat....klu nasihat sepatah dua kata tuh tak cukup...dah tuh sepatah dua jer katanya mana nak cukup kan....hahahahaha.






MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Maswani said...

salam..bertuah sugoh ada mok sedaro gini gak..huhu..
berair mulut tgk kek tuh weh..

p/s: bila nk link blog kawe pulok? blog demo tu lamo dh ambo link..hehe..

Iera said...

amboi anak dara tu...dia pn sibuk sama nk tiup lilin jugak ye..

p-na mama oja said...

Heppie Bestday!!
hope all dream will come true!!

nURmALa mAZLan said...

happy besday..
bertuah badan ekau ado mak sedaro cam gini..hiks~~

irda said...

nak kek tue....

TiNiE said...

tu mesti kek coklat indulgen from SR kan? nyum nyum sedapppp

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. ingatkan celebrate besday sapa la tadi.. happy belated besday utk anak sedara tu ya

tuberose78 said...

errkk.. lapo la plak tgk itu kek 'resepi rahsia'

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!