Header

Monday, March 02, 2009

Main Sampai Terterap

sampai meniarap ko dia punya lah layan main 'baby potato' dia tuh


See!!!

Keletah Avin damia bila dah dpt toy yg dia suke yg dia berkenan.....muaahahahaha......adoyaiiii sabar jerla tau anak dara bonda nih bikin bonda n walid gelak mengekek² ajer.

Actually aku n prebetsabu pun agak teruja gak ler tgk keletah anak dara tuh layan toy baru dia tuh. Selalu tuh if weols beli perper toys kat dia kan....dia main kejap jer pastu xdenye nak main lagi.

Yang ini sampai nak bawak masuk bilik ko nak main² lagi atas katil. Dah 2 malam ok sejak beli nih dia main² ngan 'baby potato' dia tuh sampai terlena...adoyaiiii sungguh kuat penangan Mrs. Potato Head nih.

Actually toy nih lebih pada mix n match jerla pun....but aku suke at least dia leh asah minda anak² kita supaya leh berpk camne nak letak sesuatu tuh kat tempat yg berlainan....lebih kureng gitu lah. Ni ler guper Mrs Potato Head aka baby potato avin damia tuh.

idak ler mahal sgt pun....reasonable price ler utk anak² kita.

memula dia main sampai terbaring jer dulu

tak puas hati....meniarap lak. Weols dah teruja dah tgk tak tahan nak gelak pun ada

dah tuh...dia bukannya main sesaje jer...mulut dia cotcetcotcet entah apa yg dia bebelkan..idakler weols tau...hukksss.

Ingat stop sampai situ jer. Masa weols nak bawak dia naik atas nak masuk bilik nak tittttdooo...leh lak dia patah balik nak gi angkut 'baby potato' dia naik atas gak....huhuhu gelak kelakar ok. Pastu sambung main atas katil smpai ler dia terlena....adoyaiii.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah.. lawak ler avin kan.. excited gitu ngan maianan baru tu..

masviona said...

cutemiut:
mmg lawak lah pun cutemiut

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!