Header

Thursday, March 19, 2009

Saya berasa sedih.. sangat2 sedih....

Korang nak tau tak?

Masa kenduri kawen Niza aritu kan...
aku berasa sgt2 tak best...

entah nape ntah..
tp rasa cam jeles je sbb aku dok sebok amik gambar2 org..
tp gamba aku sendirik takde..

hahaha... jgn marahhhhh....

korang yg selalu jd photog event ni ada tak terasa camni?
especially kat majlis2 yg ada kaitan ngn diri korang sendiri?

huuhuh...
oleh sebab itu, utk mengurangkan kesedihan aku,
aku pun dgn tak malunye mengambil gamba muka aku sendiri guna DSLR yg besar bagak tuh..

wakakakka...

gille kronik ek aku jeles takde org nak amikkan gamba aku...
huuhuh

layannnnnnnnnn camho...


ni masa tungu pengantin tukar2 baju..............

lepak kat bilik ngn damia.. jgn jeles ek.. bilik kat Kg warna ijau!!!


with viona tersayang masa nak group shot with pengantin.. mana aci dorang sume ada group shot aku takde.. ahahhaha.. eh ada... adik lg sorang tolong amikkan.... kahkahkah

with pengantin dalam bilik masa nak shoot pose pengantin dlm bilik...

lagi semasa menunggu pengantin tukar2 baju....

ptg lps kenduri dah nak settle.. main2 ngn damia sat...

di masjid sewaktu upacara akad nikah... aku photog n viona videog.... huuhuhuh....

ni utk tontotan 18thn ke atas shj... masa ni tgh nak pose pengantin dlm bilik... sambil2 pengantin nak pose, amik kesempatan manja2 with viona............. hihhiih



adakah terdapat kajian yg telah dilakukan ke atas para photog?
adakah mereka juga menghidap sindrom camho yg sama spt aku?
hahahahaa.....

k la tu je la sesi mengarut aku kali ni yeeeeeeeee..........

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

atty's said...

adooi.prebet sapu..kty ingat ko sadis napa..wakkakakakka..

alor romantisnya couple ni bila lor nak jumpa..couple ni agaknya ye..

prebetsabu said...

atty: huhuhu jgn mara ek kak.. tp betul la.. kita sebok dok amik gambar org lain, tp gamba kita sendiri takdok... uuhuh sedey tau!

bila nak jumpe? tu la pasal... bukan jauh pon.. kitorang pon slalu mmg main area BBB tu je...

camni lah.. akak masak spesel2, then bgtau kitorang, sure kami TERJAH!!!!!

SiS-lin said...

Lor sian nye PS..ni kes balas demdam kt sendri le ni,tp ok gak tu,skli dpt amik gmbo sendri,ha ko punye la besau nye tuh....hehehe

tunfrida said...

encik prebetsapu, memang semua tukang amik gamba ada sindrom sedih hati macam tu. aku pun sama! lagi sedih...gmbar orang cung melecung, gambo kita larikk frame! haduishh...

tapi aku tetap juga tak reti nak hambik gambo, snap muka sendiri. mcm yg encik prebetsapu buat tu la. hehh

prebetsabu said...

sis lin: aha.. istilah yg tepat.. balas dendam sbb sebok amik gamba org je.. tp gamba sendirik takde hahahaha

tunfrida: waahh.. Tun... dasat... so ko pun ngidap sindrom yg sama la ek.. hahaaha.. jom prektis camho n dptkn compo yg cun!!

prebetsabu said...

tips utk memudahkan camho pakai dslr:
1- pakai wide lens
2- on kan auto focus
3- snap 1 dulu, tgk compo.. if tak ok, adjust compo sikit kiri kanan then snap lg 1.. uhuh sure ok!

prektis prektis.. hihihi

kojah said...

saya rasa benda yg samaaaaaaaaaaaaaaaaa!yela, beria amik gmbr org tp gmbr sendri tak dok...sedih gle

irda said...

teringat zaman dulu la tue...muahahaha

tuberose78 said...

kakaka... kemaruk amek gambo dirik sendrik... tapi biller kita amek gambo org rasa cam puas hati jek.. bangga apa diri sendrik dpt amek gamb org cun2.. hahahha..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!