Header

Wednesday, March 04, 2009

Saya Suke!!!!!!!!!!! (Mv likkkkeee...)

saya suke kude....memula saya takut...lepas tuh skrang saya dah ok dah


Saya suke menunggang kuda.
Itu hobi saya yg sudah pun menjadi kenyataan bermula tahun lepas.
Cita² saya sedari saya kecil, impian anak² kecil lah katakan

saya suke hobi saya....wah ayat xleh blah...dah nama pun hobi kan

Saya memang enjoy semasa menunggang kuda
walaupun....walaupun selepas itu badan saya sakit² dan lengguh²
walaupun ada satu hari tuh saya enjoy sungguh menunggang kuda
sehingga saya tak sedar yg gelang tangan hantaran perkahwinan saya (yg saya sayangi)
tercabut......terjatuh lalu hilang

Bila saya sedar...
saya bersama suami terchenta
bersama kawan² tersayang
pergi mencari semula
namun tdk berjumpe
tiada ketemu jua akhirnya
saya sedih

suami pun sedih
kawan² mungkin sedih sama
sedih sebab sedih tgk saya sedih kot
saya agak jer...hiksss

hilang sudah rantai tgn ku ini


lalu
saya pulang ke rumah ngan hati yg sedih
yelah sedih lah tak kan gumbira pulak kan
suami saya pun sedih
lalu saya pasrah n redha
anggap saja bukan rezki saya

sekali suami call instructor kat pusat equine tuh
tapi hampa tiada jawapan
tak lama lepas tuh tp masih hari yg sama
dpt lagi call....suami mengadu
rantai tgn saya hilang
n tak lama selepas itu
dia call balik ckp sudah jumpe!!!!!!

yeaaayyy
alhamdulillah..........syukur
dah jumpe balik
tq "hj" sbb tulung carikkan n jumpekan...hehehe
masih panjang rupernye jodoh
saya ngan rantai tgn nih
syukur lagi sekali



rosak pun rosak ler janji jumpe balik



ok stop dulu
ini saja repekkan saya
utk kali ini
sekian
terima kasih.
full stop.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

SiS-lin said...

nasib jumpa..rosak kena pijak kuda ke tu Mv?

Dee said...

sib baik jumpa ek..lenkali bukaklah brg kemas takut ilang lg..

masviona said...

sis lin:
entah le sbb apa....tak kena pijak rasanya

dee:
itulah skrang sume dah bukak dah...tak sanggup klu hilang lagi

Ms.Lilies said...

sentimental value tu...mau tak sedih kalo x jumpa semula...

CuTeMiUt78 said...

uiisshhh... sayang tu klu hilang.. sib baik jumpa blk..

TiNiE said...

tinienyer gelang kawin pun ilang gak..huhuhu dah lama dah 5 yrs back...

Ada Ayrissa said...

bestnyaaaaaaaaaaa....

mesti mahal kan bayo?

tuberose78 said...

nasib baek jumpo... kalau tidak.. mmg sedih..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!