Header

Friday, March 27, 2009

Selamat Smpai Sudah

Alhamdulillah petang tadi, weols selamat smpai di JB bila jarum jam mendekati ke pukul 6pm. Tadi aku n prebetsabu bergerak agak lewat sedikit kerana aku terpaksa keluar menyetelkan beberapa urusan terlebih dahulu pagi tuh termasuk beberapa urusan opis manakala prebetsabu pula ada sedikit discussion bersama² client di opis mereka.

Lepas setel segala urusan aku bergegas pula ke PJ Oldtown menghantar bibik ke rumah Wan Avin Damia. Weols tinggalkan bibik disana sementara weols bepergian kan.

Sampai saja dihotel, semasa prebetsabu sedang menyetelkan segala urusan utk check- in. Aku terpaksa mengekor avin damia ke hulu kehilir kerana dia sedang melakukan lawatan tapak di sekitar lobby hotel....ahakss.

Oleh kerana beberapa sebab tertentu weols juga tdk dpt menginap di mutiara hotel tetapi menginap di Hotel Selesa.....not bad gak lah hotel nih.

Jom layan karenah anak dara nih dulu lah ye


memain tali nih.........masuk keluar masuk keluar

see!!! gelagat dia...mulut ikut ckp no!!!no!!no!! bila aku halang dia....tp tangan tetap buat jugak.....muahahahaha

tgk dia...haiyaaaa!!! shame...shame lah damia ooooiii

tak sabar nak masuk bilik....ahakss

masuk² terus terkam telefon nih...saba jer lah

Yang paling aku tak tahan nak tergelak pastu dia siap wat ala² tgk rancak berborak kat phone tuh...kalakar giler ok...terbahak² aku gelak....hiksss.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

T.u.Y.a said...

lama dah x g JB..dulu masa ngajar kat sana Tuya selalu gak ade kursus kat Hotel Selesa tu..windunya JB..

Gieyana said...

dotter sy pon sm kalau c/in kat mn2 hotel..mesti gelagat sm ngan anak awak!kelakar!!

CuTeMiUt78 said...

oh..alhamdulilah dah smpi ya.. duk kat hotel selesa ya.. ok gak ler hotel tu.. not bad kan. harap selesa la ya.. be waiting tomorrow. agak2 gerak dari Jb kul berapa ya.. jgn lupa call k.. take care

zino said...

nasib baik tak duduk mutiara... tenet dia teruk.. line asyik tak ada je.. boring hehe

Mummy Dasy said...

HAHAHA... kelaka avin damia pic no.3 tu dia ngah kesat tgn kat baju ke... comey jek nak cover line..

kojah said...

wahhh cam honeymoon je..hiks!

Kris and Nadia said...

cutenya damia :) wah bestnya blk kampung kan :) happy weekend to you

ct rahani said...

lor.. lambat tau.. dtg jb rupanya.. len kali dtg bitau la.. mana tau ader rezeki leh jpe.. :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!