Header

Friday, March 20, 2009

Selingan..... Damia @ 1 tahun 7 bulan



Macam yang aku pernah katakan dulu, blog ni merupakan satu wadah untuk kitorang mencatatkan perkembangan n aktiviti family kitorang..

so kat sini aku nak update, wajah terkini Avin Damia sewaktu berumur 1 tahun 7 bulan

jom kita ikuti perkembangan dia mengikut usia...

ni koleksi gambar damia

1 tahun 5 bulan
1 tahun 6 bulan


---Kenangan terindah....
MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

chUNk said...

damia makin cumel..rindu..hmm...

Mummy Dasy said...

comey.. pipi montel.. klu dekat mmg di cubit²..

masviona said...

chunk:
damia je ke cumel???ahaksss

sat² sebelum org lain muntah bior akak yg muntah dulu...kuang3x

mummy dasy:
pipi dia dulu lagi montel...skrang dah makin kureng agaknya sbb selalu kena cubit kot...ahakss

CuTeMiUt78 said...

makin bertambah2 comel damia ni.. lebih byk ikut muka bonda la damia ni..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!