Header

Wednesday, March 11, 2009

Shoes Damia ke?????

muka dah happy ingat jadi beli shoes nih utk dia....hehehe. Besar lah sayang!!

Poor anak dara nih....hikkk. Bonda ngan walid dia dah sesiap plan dari umah lagi if smpai MidValley nnti nak belikan dia shoes baru.

Bukan apa shoe dia yg baru beli tak tau hilang mana tetiba jer tinggal sebelah jer.....maybe terjatuh masa nak turun drp kete kot coz shoe dia mmg dok dlm kete je.

So skrang terpaksa lah pkai shoes lama......sian dia. Itu pun satu jer yg masih muat lagi utk kaki dia yg lain² tuh sumenye dah kecik.......(wah!!! anak dara bonda dah besar ghopernye)...mestilah makin membesarkan tak kan makin mengecik kot...wakakaa.

So nape aku ckp kesian???sbb hari tuh weols memula dah puas dah tawaf satu jusco MV tuh tapi tak gak jumpe pastu dah masuk carrefour pun xjumpe yg leh muat ngan kaki dia gak...pastu dok sebuk masuk sana sini...singgah situ sini....last² dah smpai umah baru terperasan yg rupa²nya ada satu benda lagi yg lupa nak beli....huhuhuh...shoes dia lah tuh.

Malam nih karang klu sempat nak ajak prebetsabu menyinggah mines lah dulu...carik shoes baru utk dia dah esok mlm dah nak balik KG dah. So uols if beberapa hari nih Mv.com xde n3 sgt pepaham jerla ye....weols satu famili akan berada di KG ku utk satu majlis kenduri kendara....:)

Pada sesapa yg dok belah² KB or kawasan yg berdekatan silalah dtg yer....saya menjadi wakil drp parents saya n juga adik saya utk mejemput uols sekalian ke rumah parents saya.........silakan....ahakss.

If nak maklumat lanjut silalah email or YM saje saya ok.......nnti saya kasikan map n directionnya...:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian damia.. oh gitu ke.. emm selamat pulang ke kg k

tuberose78 said...

kat alamanda ada juai kasut yang ala2 crocs tu tuk saiz budak mcm damia and safiyyah. kiut gillerrr... akak beli kat sana jer.. jgn masuk carrefour, kt sana mmg tak der saiz kaki kecik.. kedai dia yg stall kat tgh2 jalan tuu... dah dua set akak beli dari saiz masa safiyyah kecik sampai la ni..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!