Header

Tuesday, March 10, 2009

Siap Sedia Tunggu Ye!!!

Waktu tgh tadi aku kuar sat kebetulan ada urusan kat luar so aku menyinggah lah ke pos opis terus kan...aku mau membuat urusan pos laju utk mengepos hadiah utk winners Contest Pecah Otak anjuran Mv.com baru² ni kan.

Kenapa aku baru nak pos ek???Jawapan dia sbb aku menunggu salah sorang winner yg terlewat emailkan address nye....hukkk. Patutnya mummy darin dah lama la dpt adiah tak seberapa drp Mv.com tuh tp sebab nak menunggu farhanalah kan tuh yg jadi lambat sket tuh.

item yg sama n ofkoz berat pun sama kan but beza charge antara semenanjung ngan sabah adlh 2 kali ganda....huksss

Kiranya mmg nasib baik sungguh ler hari tuh tergerak hati masa holiday kat bali tuh nak beli 2 set bendalah tuh (tp utk koleksi diri sndrik sbnrnya) tapi dah kebetulan lak winner contest pecah otak tuh 2 org lak kan so kena ler kasi adiah yg sama kan...klu idak not fair lah plak kan....syukur². Congrate lah ye utk pemanang² nih n trima kasih coz sudi participate ye...:)...pd yg tak menang tuh jgn putus asa cuba lagi if Mv.com ada wat contest lagi ok!!!

So uols kat luar sana ada yg jeles ke? naka adiah gak ke???? tunggu ok...if ada rezeki uols weols pun kebetulan nak holiday lagi ke obersi bulan May akan dtg so maybe contest tuh kita wat dlm masa 2 bulan lagi kot so that insyaallah ler akan ku jadikan ole² from obersi jugak as adiah utk contest akan dtg ok....hiksss

So uols sume readers Mv.com nih saba banyak² n rebut ler peluang nnti ye bila Mv.com wat contest nnti ok....jgn sesegan lak participate sesama ye....:)

Tang adiah tuh aku tak janji ler mmg betul² from obersi but if ada terlebih n ada rezeki uols leh la aku kasi...ok set ye!!! yg penting join kan diri anda ok...:)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

@t00neY r00neY® said...

aiseh...
konfem posmen x anta kt saye..
hihihi

JIVEBUMZ said...

wah bestnye..nape saya leh terlepas contest nie ar??

tuberose78 said...

nak menang.. nak menang.. nak menang..

prebetsabu said...

tooney: eh napa lak posmen tak htr sana?? ::kompius::

jivebumz: lom terlepas lg la jivebumz.. ni tgh pikir2 contest apa yg nak wat ni.. huhuuhuh

tuberose: nnti kene wat tnc la.. adik beradik takleh join.. hahahahahaha

CuTeMiUt78 said...

oh ada contest lagi ya.. nak gak ler

tuberose78 said...

weih.. maner aci weihh...
ni masuk pon tak menang lagi ni!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!