Header

Tuesday, March 24, 2009

Sowi Sgggggtttt....

aku suka picca nih so aku tepek kat sini lagi skali....utk tenangkan n rilekskan ahati sendrik...kasi hepy² gitu


Hehehee....aku sedar n tau ada org yg sedang menggelakkan aku bila terbaca tajuk n3 kali nih (utk yg berkenaan...silalah gelak...hiksss..ahkak tak heran pun....ahaksss)

Actually just short n3 dr aku sowi ssgtttt sbb hari nih tak update n3 pun....sume n3 hari nih kaler oren maknanya prebetsabu yg tulis n aku gak tak sempat nak blogwalking ke blog uols sume.....sowi bangget dehhh. (alamak 2-3 n3 lately aku asyik berbicara indon jer....ahakss)

Sebab apa????ada urusan lain yg lebih penting drp blog n lagi satu aku pun semalam malas lak nak schedulu awal² wat entry autopublish....entah ler mood aku semalam mcm buring sgt lah nak layan blog...baik aku golek² landing² atas tilam empuk dibilikku melayan avin damia lagi syokkkkkk.

Prebetsabu lak mmg pantang.....xleh tgk bila aku dok golek² nak² lak atas tilam tambah lak ngan anak dara tuh kan...dia pun nak join setilam lah...ahaksss.....so tuh yg xde new n3 drp aku tuh....nasib baik ler CTO Mv.com nih baik hati tulung updatekan...hehehe...tenkiu sayang.

Aku serius ckp ler if kat opis nih jarang sket nak update new n3...maklum sajerlah kat opis kan. Lagipun kat opis aku nih pun banyak gak LALAT² nye...hiksss. Apa uols ingt kat blog jer ke ada LALAT.....hehehe.

If dok mikir psl lalat n yg sewaktu dgnnya nih susah....wat sakit hati jer baik lah wat donno jer....kan...banyak² bersabar jela.

Oklah tadi kan udah dibilang short n3 ajer deh...so guwe akhirin ajer ya n3 nih....ya udah.....daaaaa.....heheheh




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!