Header

Friday, March 20, 2009

Tak suke.. tak sukaaa.. lobang2 jalan..

ituhari if korang igt, aku pernah cerita yg kete City masviona sampai pecah2 lapik bawah kete tu sbb jalan yg berlobang nak masuk area umah kitorang..
kan kan.. igt tak?

huuhhuhu.. tak igt pon wat2 la igt sbb aku pun carik balik n3 tu tak jumpe la plak hahahahha..

ni nak bgtau, yg lobang tu dah SEMAKIN BESARRRRRR!!!!

So pada saudara mara, adik beradik, kawan2 yg nak dtg umah kami, diharap jgn lalu ikut Kelab Golf tu lagi..
uollssss wat masa ni kene lalu jalan jauh la..
kene ikut bandar Kajang...

tp klu korang nak mai umah kami naik 4wd, bole..
even skrg ni pon kitorang dah simpan je city tu..
bwk triton je if nak lalu jalan tu....

serius jalan tu berlobang teruk..
dah byk kete yg sangkut...

nak soh MPKj repair, dia dah boh notis jalan tu adalah jalan persendirian..
so diluar bidang kuasa dorang..

igt ye kalian yg nak mai umah, jgn lalu jln Kelab Golf tu wat masa ni sehingga diberitahu kelak!
tq all....


*kami mmg suke if ada tetamu nak mai umah! bawa berkat!!

see... if tayar triton pon dah berlemuihhhh mcm ni, bayangkan la if kete korang lowered!!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. smpi camtu ke.. ish..ish..

Uncle Dol said...

kereta lowered??!

kenangan yg lama.. menjelma.. sob~ sob~

syareena said...

jln lubg2 ni kepantangan hubby aku ni hehe....

dulu cik sya penah bawa laju2 tetibe nmpk lopak air x sempat brek trus lggar lubang bsr, x pasal2 rim bgkok tayar bocor huhu x kan ku lupe....

Ady Syam said...

teringat kat kampung... setiap kali kereta yg keluar dari kampung aku sebijik tayar dia dalam gambar tu ngeee :)

Gieyana said...

ajak mai umah..best tu!leh mkn satey kajang!

Aspalela said...

pergghhhhhh!!!!.....

grenti tersangkut nih...
x jadik la nak dtg rmh MV...
keh3....

tuberose78 said...

teruknyer... buat jer komplen dlm paper... letak nama kelab golf tu!
padan muker..!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!