Header

Friday, March 20, 2009

Tanpa


"............ Tanpa........ cintamu aku resah
Tanpa kasihmu aku hampa
Tanpa dirimu aku mati..... ........"


Tuh aku paste sket lirik lagu Tanpa by sixth sense. Aku suke lagu nih best....huhuhu. Lirik yg menyatakan yg dia xleh hidup tanpa kekasih hatinya.......cinta mati lah nih kiranya....huhuhu.

So apa related nya lak lirik lagu nih ngan n3 aku nih...hehehe...actually xde menda pun......saje jer nak gatal²......kuang3x

Sepanjang aku kenal prebetsabu hanya leh kira ngan sebelah jari bape kali dia mencukur misainya......huhuhu.......sbbnya aku yg mintak dia simpan misai tuh. Tapi aku hanya suke yg nipis² ajer..........baru nampak dia manis.....hehehe.

Aku mmg geli tgk laki ngan misai tebal......sbb tuh ler Dato K tuh dpt kat Dato' siti nurhaliza......jgn uols tak tau Dato K tuh tackle aku dulu tuh.......muahaaaaaaa. Sila jgn percaya kerana aku menipu secara jelas dan terang......ahakss......awas jgn gelak guling² ye...pesanan ikhlas drp CEO Mv.com nih...ahakss......utk peminat lelaki misai tebal maaf ye taste kita tak sama....hahaha.

Tapi tetiba aku cam teringin lak nak tgk dia ngan new look kan so aku soh dia cukur sume² misai n janggut yg mana ada....huhuhu............sekali jambuuuuuuuu lah plak rasanya...kuang3x. Cepatlah tumbuh kembali wahai misai n janggut prebetsabu oooiii........coz

Tanpa.... misai n janggut ciput mu itu aku merasakan kelainannya............ahaksss.


Cepat tumbuh lah balik...hehehe

misai n janggutnya sudah habis ditebas.....hehehe

Wahai misai n janggut prebetsabu cepat² tumbuh balik masviona dah winduuu dah nih weii (gilos padahal baru je pg tadi cukur....sabor lah )




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

kojah said...

wahhhhhhhhh!!romantika da amor =)

lalat-lalat yg terbang bebas said...

oit, cukup misai tu makruh...
sebab memudaratkan rupa paras..
err.. lagi satu, sila pakai tudung ye.. tak pakai tudung ni org jahat..

prebetsabu said...

err.. viona.. sila beli ridsect ek..

tp takpe.. lalat cenggini tak kesah.. lalat kelako.. uhuhuhh...

prebetsabu said...

kojah: hhiih.. jgn cakap kuat2 malu seyyyyyyhhh

CuTeMiUt78 said...

kuang3x.. biar benor rupa prebetsabu.. sungguh suci la plak.. ala2 dah mcm budak soklah.. heh..heh..heh.. oppss sory viona

Uncle Dol said...

cutemiut78 :
dh kate budak darjah lima.. kui kui kui....

tuberose78 said...

kkalau la plak tgk muker tuuu!! kah.. kah.. kah..

EraNaZeErA.. said...

wooo wooo... cumil la plak... cam budak tingkatan 5... hehehehe...

sue-ana said...

macam budak skolah..hahahaha

irda said...

hahahahaha

xali alonso said...

pergh!!! jambu giler. hahahaha...
baru balik kelas tuisyen ke dik? hehehehe.....
*** jgn marah, nnti kna jual. hahahaha....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!