Header

Tuesday, March 10, 2009

Tee Cute!!!!!!!!

Semalam aku gi Midvalley lak......Mv ke MV lagi....Mv n MV mmg ler....ntah nape ahkak suke shopping sini...pasai apa pun tak tau.

Tapi semalam shopping bukanlah agenda utama. Why shopping hanya jadi agenda weols yg kedua ek???huhuhu...coz weols ada agenda yg lagi best smlm. Agenda utama weols ke MV smlm adalah berjumpe ngan seseorang dan mengambil sesuatu yg ditunggu²...hiksss. Apakah itu???? Uols nak tau????

Ok pg tadi aku kijam kan....dah masuk tgh nih mood aku dah baik dah....heheh moh kita share moh....:)

tee for me......masviona (Cuda kata nama yg unik gitu...syedap katanya)...hikss

tee for prebetsabu....chenta hatiku...hiksss...malu ahkak!!

tee cute for my little anak dara....avin damia

my anak dara back tee

Mv n Ps back tee

Cantik????Cun????Mengancam????Nak Jugak????...sila²......gi cecepat order kat sini teset cun utk ditempah Silalah ye.....murah²....if nak murah n dpt diskaun sket cecepat ckp reader masviona.com sure dpt diskaun baeeeekkkkkkkk punyyyerrrrrr!!! (Cuda pepandai je akak wat ayatkan....hiks).

Tengok!!!! jadilah sprti tuberose.....berkobar² dia lepas jer tgk teset² weols nih terus gi order tau....cepat pantas dan tangkas gitu...hiksss.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

syanis said...

mmg cun......... hehheheheheh

tuberose78 said...

sudah ku tempah.. hahahaha..
mmg bekenan giller.. so kiuttt..

GregChai said...

cool ... wah ini sudah bagus la, dah boleh buat promosi blog

tulisan belakang tee your girl cute la :D

TiNiE said...

wah...bes!!!sepantas kilat di langit tinie terjah..zasssss

prebetsabu said...

ALL: serious smart n cantik tee tu sume.. avin sgt teruja tgk baju tu.. dok kata "tanteekk tantekkk" then siap kiss kiss lagi.. ahahahaha

amizah said...

hihiiii...cantek dan cute sangat!!! akan pun terjah gak dan terusss odee...

Ada Ayrissa said...

cun gilakkkkk...

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang cun ler.. emm... blh order by pos ke.. huah..huahh..huah

reen said...

cntikny...ni yg jeles ni...nk tmph sehelai boleh??he...jom!!kita afundi masviona...hikhikhik..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!