Header

Thursday, March 05, 2009

TreatPoints Redeem

parcel yg besar prebetsabunye yg kecik sket tuh aku punya

Nih kiranya antara n3 tertangguh aku nih, 2 weeks before kot. Dedua parcel kat atas tuh aku trima hasil drp aku reedem TreatPoints aku dan prebetsabu nye cc. Sesiapa yg pkai cc or kad plastik maybank tuh tau lah kan pasal treatpoints nih.

Redeem hari yg sama tapi yg herannya parcel utk cc prebetsabu sampai dulu n kebetulan diorg htr time aku ada kat umah (hari sabtu) so leh la aku amik terus. Seminggu kemudian baru sampai parcel yg akunye cc lak tp masa diorg htr bibik tak kuar gi amik (dia takut nak bukak pintu kot sbb aku pesan klu ada org dtg jgn senang² bukak kecuali aku bitau dulu....hiksss) so terpaksa ler aku gi amik kat depoh poslaju sendrik nasib ler dekat jer.


so nih masviona punya...logitech head phone

Even kecik but memerlukan point yg bannnnnyaakkkkkk utk redeem bendalah nih. Tapi aku tak leh guna pun head phone nih kat lappy aku buat masa sekarag nih.........sungguh tekanan bukan.....yg guna hanyalah prebetsabu........tekanan sungguh.....kerana lappy aku sudah giler sekarang bila cucuk head phone jer dia jadik speaker.....ooohhhh harus diformat semula lappy nih...but aku malas nak format balik sebab leceh........alasan yg hanya apabila kamu menjadi aku barulah kamu akan merasakan yg alasan aku itu adalah LOGIK

ni prebetsabu punya

Towel dr maybank nih so far weols dah ada 1 kat umah hasil drp treatpoints nih jugak. Syok pakai towel nih.....lembut dan gebu lah jugak idak ler mcm yg klu beli kat pasar malam tuh yg jenis tak meresap air kat badan tuh.

So moral of the story n3 kali nih pada sesiapa yg pkai cc maybank tuh silalah jeles n silalah redeem points anda sekarang....:) dan pesanan penaja mv.com jadilah pengguna yg bijak...hiksss


Author's note: Pakai pakai jugak tp jgn lupa diri tau!!!! weols dah hmpr 3 thn jugak displin kan diri utk tdk menggunakan cc sesuka hati......satu ketika dulu weols amat boros menggunakan cc nih asal nmpk yg berkenan jer terus rembat skrang nih weols hanya guna cc bila betul² perlu ajer..............so skrang no more kad plastik utk xtvt shopping ke apa ke sumenye cash or by cek sahaja.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

prebetsabu said...

sangat pengalaman ngeri ketika aktif ber credit card dulu..

alhamdulillah.. skrg sudah tidak lagi...

ciare (^_^)v said...

bestnye =) sume brg2 tu memerlukan bape point tuk redeem ek?? point ciare br cikit ajee...hukhuk

Ada Ayrissa said...

wah..best2..

nURmALa mAZLan said...

kita x pernah guna cdt card kak..uhuks~~ sian kan..

prebetsabu said...

all: tahniah pada yg tak pernah guna cc or point yg masih sikit.. sbb sikit point maknaya sikit penggunaan..

jgn jd mcm kitoran dulu yg hanyut ngn cc.. satu pengajaran wat sume tau...

CuTeMiUt78 said...

yup.. betul tu.. dulu kita pun cenggitu gak ler.. over excited pkai cc ni.. sekarang terasa amat serik utk menggunakannya lagi...

tuberose78 said...

rasanyer sumer org masa awal2 dulu mmg gila guna cc.. biasa la tu..

weols pon dh byk kali redeem points cc.. tapi skang ni brg2 dia tak bpa best compare ngan dolu2...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!