Header

Monday, March 30, 2009

Welcoming Drink yg Bertukar Menjadi.........

Ngeh....ngeh..ngeh...

Let me continue the title above (ewahhh speakong london ahkak memalam nih...ahaksss). Welcoming drink yg dah bertukar menjadi Hi-Tea yg bukan lite² lagi tp yg berat² dah jadinya.

Ni semua masviona lah yg punya pasal (siapakah masviona itu????...miahahaha). Actually aku malas nak join dinner prebetsabu mlm tuh, jadinya aku pikir better ler aku makan sesiap kan so xdelah aku nak kebulur ke apa or nak kena makan sengsorang diri sambil dikacau oleh anak dara tuh dlm bilik nnti kan.

anak dara nih sebuk nak order sama

mcm org besar dah lagak dia tuh...geram jer rasanya

ada lah tuh yg tak kena kat dia tuh...(huhuhu luasnya mulut tuh syg)

menu weols lewat petang tuh

Welcoming drink nye hanya segelas mango tuh lenlain menu tuh adlh menu tambahan weols. Prebetsabu kena simpan ruang kat perut tuh coz mlm tuh dia ada dinner kan.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

he..he..he..keletah damia.. sungguh mencuit hati tau.. lawak je damia ni..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!