Header

Monday, April 27, 2009

Angah Demam Panas la plak....

ni gambar from mms kak ija.. alahai.. layuuuu je muka angah..


Pagi tadi dapat mms dari my sis, Kak Ija..
Dia kata anak kedua dia dah masuk spital.. n kene drip air...
fuhh.. tu maknanya panas sgt dah tu kot badan dia...

now dia kat ward spital assunta, pj..

moga angah cepat sembuh..
jgn lupa makan ubat k...
Pakteh n Aunty Mas sentiasa doakan yang terbaik utk kita smua...

dah sehat nnti lh posing lagi..

*Angah ni mmg suke pose.. dia kata dia nak jadik model... uhuh...



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

masviona said...

huhuhu....pak teh mendahului aunty mas nmpknye nak wat n3 nih tp ofkoz leh kemenangan berpihak pd prebetsabu coz dia ada picca mms from kak ija....hiksss

siannya angah...moga cepat sembuh ye syg nnti...huhuhu

Ada Ayrissa said...

maitain cun budak ni walau tgh2 pon..
mmg ader talent jd modell...
i likeeeeee...
(psst...slalu berangan bila tgk America's next top model...huhu)

Maswani said...

smoga cpt sembuh angah..

sEr0ja said...

semoga angah cepat sembuh...;)

CuTeMiUt78 said...

alahai kesiannya.. semoga angah cepat sembuh ya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!