Header

Thursday, April 16, 2009

Antara KK & KL..

Jika dibandingkan kk ngn kl, rsnya mcm membandingkan epal dgn limau la kan..
Dua dua pun ada tarikan tersendiri...

Cumanya d kl lebih bermakna sbb ada viona n damia..!

Now aku d LTAB KK, jap lg nk naik flight ke kl..
Settle sudah part aku d kk..
Now tinggal sorang staff yg extend visit utk ke sandakan n tawau plak with our local sabahan staff..

tiap kali aku nak balik kl, sure flight pagi..
And tiap kali tu jugak la aku akan bangun dgn perasaan cemas..
Mana tidak, aku dh biasa ngn keadaan semenanjung, kol 6am masih gelap gelita..
Pagi td aku bgn, melompat terus igtkan dh jam 9...
terus aku tune otak aku "saya berada d sabah.. Sini matahari naik n turun lebih cpt"...
Ihhihiih... Rupamya br kol 615am...
Dan terlepas lg subuh aku... Subuh Gajah la jawapnya..
Hihi.. Nak subuh sini kene bgn kol 5 la kot.... Awal gilak...

K la..

Jumpe d kl...

V, jemput b ek jap lg.. Mmmuuuahhhh...

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

7 Comments Uols:

mummy Darin said...

oh cik PB, kalau tetiba awak kena gi Negara yang mataharinya keluar amat awal.. lagiklah gelabah yek.. kul 5 pun cam dah nak kul 7 pagi dah...

nURmALa mAZLan said...

ye la..
dulu kalau kawan saya balik kg dia kan, dia selalu kata kul 5 pagi dia dah kua gi airport..saya fikir,wak!!!!!!! Awal nyer..rupanya kat sana nyer kul 5am macam kul 8am kat KL

eiza in the house.. said...

tapi kat sna yg seronok bila time buka puasalakan..cepat jerk masuk waktu berbuka..hehe

arianna adrizal said...

hehehe.. bab tidur-pagi kat sana kurang nikmat sbb siang cepat.
tp mungkin yg plg sy suka, udaranya. lebih segar banding kl.

iena hamdi said...

memang la kat sana kul 5 dah subuh... tapi aku suka kat sana... walaupun makanan dia ada kureng kan... sebab belah sabah n sarawak tak suka pedas... hehehhehe

3 tahun stay labuan-KK memang lumayan.. seafood murah giler.. tu yg aku gumuk dulu tuh... kui kui kui

Kris and Nadia said...

hahahaa.. ketawa la sya baca post ni.. hihi.. :) tidak sangka ya :) nah dpt la lepaskan rindu dgn viona n damia :)

tuberose78 said...

nak pegi KK la...
maner magnet akak weii..?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!