Header

Tuesday, April 07, 2009

Apartment anyone?

eh korang...

tau tak if ada sesiapa yg sedang mencari umah sewa...
tp bukan kemasukan segera..
maybe leh masuk by July kot...

ituhari kan kitorang ada beli sebijik lagi apartment kos sederhana...
tak igt pasal tu?..
nah link utk n3 tu.. Wishlist yg hampir terlaksana & Wishlist yg hampir terlaksana - The Answer

so umah tu dah nak siap dah skrg....
overall progress dalam 80%..

umah apartment 3 bilik & 2 bilik air... ada balkoni
buildup dalam 800+ sqr feet..
ada pak guard & gate..
parking 1...
5 tingkat... ada lift di setiap wing..
unit yg kitorang beli, unit tepi.. so amat dekat ngn lift...

lokasi di Taman Kajang Impian, Bandar baru bangi..
bersebelahan dgn seksyen 7 & seksyen 8, BB bangi...

if ada yg berminat, nnti leh bgtau Viona..
perrghh.. umah baru lagi ni.. cun melecun lagi..
takyah nak touchup.. just masuk n terus selesa...
Penyewa akan merasmikan umah ni.. hihihiih..



actual building.. see dah nak siap dah....

unit kitorang tak nampak dari view sini... nak masuk dalam, dorang kunci gate plak...

ni la dia pelan lantai unit tu.. ok la kan 3 bilik n 2 bilik air.. siap ada balkoni and wet kitchen area!


Now dorang tgh touchup2 n pasang meter...
then tunggu approval utk CF (yg ni yg selalunya lambat ni.. harap MPKj kali ni buat keje ngn cepat yee..)...
lps tu leh duduk dah...

so if ada sesiapa yg rasa2 nak jd warga Bandar Baru bangi and sedang mencari umah utk disewa, leh la nnti by July leh sewa & duduk umah ni...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

atty's said...

cantek rumahnya..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm nice gak ler.. tapi kita tak duk bangi..

sakurasepet said...

ada member yg berminat..but how much ek?

tuberose78 said...

ha'ah laa... opismate akak pon tgh carik gak.. dekat sikit ngan area uniten..

EraNaZeErA.. said...

la... kat kawasan umah aku ler tu... tp aku rumah teres.. dpn playground... dari luar nampak mmg cantik... dari dlm lagi ler yerk... nak sewa dlm anggaran berapa???

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!