Header

Friday, April 24, 2009

Avin Damia Dan Pandai Berjangok

Adoyaaiii...........seriyes aku tak tau mana anak dara aku nih belajar semua benda nih. Adakah melalui pemerhatian dia setiap hari ngan menjadikan aku sebagai guru tanpa sedar ataupun dia melihat melalui tv.....tapi seriyes ia mengejutkan aku pada saat pertama kali aku melihat gelagat dia tuh..........skrang nih bila dah tgk selalu aksi² dia tuh dah jadi bahan lawak lak....huhuhu

Benarlah org kata kalu dah femfuan tuh femfuan jugak yer tak...ahaksss. Bila tgk tittle kat atas tuh sure ramia yg terpingga² kan....huhuhuh apakah pulak maksud berjangok (spelling camne aku xtau lah plak...janji sebutan dia dah betul dah aku rasa tu) tuh kan.

Org pantai timur sure tau nih....berjangok tuh maksudnya sama mcm berhiasa lah...bermake up² gitu......suka bersolek nak bergaya cantik² jer kejenya.

Skrang nih avin damia nih pantang tgk bila aku tgh siap² nak gi kerja ke or nak kuar ke kan....sebuk tau dia nak bersolek sama. Asal aku pakai bedak dia pun nak pkai bedak gak...asal aku pkai lipstik nak lipstik gak dia tuh....kalu tak kena mood tak kasi habis lah dia meraung satu bdr tech. tuh leh dengar bukan kata seksyen 6 jer semua seksyen aku rasa leh dgr...ahaksss

Pepagi skrang nih if dia terjaga awal time aku bersiap² kena lah layan dia dulu....hahaha. Nak tengok camne dia pakai lipgloss jom layan video nih...sampai ke walid dia pun dia nak pakaikan skali.

Yang herannya mana dia tau benda tuh adlah lipgloss n pkainya letak kat bibir. Dia siap pandai lekap² kan bibir lagi tuh....huhuhu

Dalam video nih aku saje jer nak menyakat dia........memula tuh dah marah dia main² alat solektuh semua kan pastu dia meraung² nangis pujuk² dia dah ok tuh yg layankan ajer tuh...hiksss






video




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD

Camna?

8 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

hihihi....zara melangok dpn lappy ni tgk bibi(baby) main lipgloss

IeDa said...

hahha..bukan pakai jer tue..siap masuk mulut lagi..hehehe

irda said...

hahaha..pasni sis kena sorok la sumer alat2 make up.Takut dikerjakan damia.

Hehehehe

sue-ana said...

"sedapnya lipglos ni,bonda.rase stoberi.." eheh. siap jilat2 bibir tuh. hahaha..comey2

[S]itie [B]Um [B]Um said...

die nk cantik2 gak tu..

Maswani said...

dia pn nk vogue jugok..tokkan mama dia je kan..hehe..

tini said...

sama le mcm anak ku...lipstick , eyeshadow , perfume , losyen. seme dia nak pakai...

CuTeMiUt78 said...

wakakakaka.. lawak je damia ni tau.. habis masuk mulut trus.. tu ok la sebab femfuan kan.. nak bandingkan mirul pun.. gitu gak.. ada ke laki nak pakai lipstick la plak..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!